Jump to content

Avionski udesi i nesreće

Featured Replies

U borbama oko Antonov aerodroma je unisten unikatni najveci avion na svetu An-225 Mirja. :(

Edited by x500

7 hours ago, x500 said:

U borbama oko Antonov aerodroma je unisten unikatni najveci avion na svetu An-225 Mirja. :(

nadao sam se da su ga sklonili van zemlje pre nego što je počelo :(

• 3 weeks later...
13 minutes ago, bags said:

Nije. Prethodnik.

Pre 2-3 dana je bila vest da je krenula isporuka maxova ponovo za Kinu. Rek'o nije valjda da je odmah pao. Prembda je ovo jos jedna bas losa vest za Boeing.

Potvrdjeno - 737-NG, 6 godina star.

Edited by chandra

Nema preživelih. Samo se srušio sa 10 km. :sad:

RIP

b1791.webp

Navodno je pao je nosom na dole.  U tri minute je spao sa 9 km na 3 km.

Uzas.

Edited by bags

Pad je snimljen na ccctv kameri

Edited by borris_

Pre 2-3 dana je bila vest da je krenula isporuka maxova ponovo za Kinu. Rek'o nije valjda da je odmah pao. Prembda je ovo jos jedna bas losa vest za Boeing.

Potvrdjeno - 737-NG, 6 godina star.

08fa110377909065e625ff36d51a6325.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Strasno. Pre par godina sam leteo iz Kunminga, opet mi se vraca jaka anksioznost od aviona

Verovatno ste uhvatili već... na Netflixu ima dokumentarac kako je Boeing prokockao svoj ugled i reputaciju u trci za profitom... da se smrzneš.

50 minutes ago, jms_uk said:

08fa110377909065e625ff36d51a6325.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

https://www.scmp.com/economy/global-economy/article/3170469/boeing-737-max-en-route-china-first-delivery-3-years-fatal

Od prosle nedelje. Jebiga, kad sam video vest, pre nego sto je saopsten tacan tip aviona, naravno da mi je proletalo kroz glavu da je max. Svi imamo i dalje neprijatnost od same pomisli na taj avion.

Edited by chandra