Muwan Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Izgleda da postoji neka oznaka na tom flapronu, to bi trebalo da omogući konačnu potvrdu.
Prospero Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tako su i one delove sa KAL007 kod Japana povezali sa avionom, prateći kompjuterski model morskih struja. Fingers crossed.
Timmy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kako li je sad onima što su bili uvereni da iza nestanka aviona stoje vanzemaljci/Cia/Vatikan/nekidrugikapital...
borris_ Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Oznaka na krilu je BB670. To nije serijski broj ni registracija aviona ali lako ce se utvrditi da li ovaj dio pripada tom avionu,
jms_uk Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Oznaka na krilu je BB670. To nije serijski broj ni registracija aviona ali lako ce se utvrditi da li ovaj dio pripada tom avionu, Ja videh da se pominje 657-BB, sto jeste flaperon sa B777-a. ETA: A ima i ovo Edited July 30, 2015 by jms_uk
Prospero Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ono što je zanimljivo je da neki drugi deo može biti par hiljada km odatle, na jugu Australije :( Jedino da pokrenu novu širu potragu na jug i jugoistok od Reuniona, inače ne znam šta je zaista značaj ovoga.
borris_ Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kazu da su pronasli i dio kofera (od juce je tu ali niko ga nije primjetio).
Ayatollah Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Evo i vesti : Pronađen deo prtljaga putnika blizu ostataka malezijskog aviona na ReunionuTanjug | 30. 07. 2015. - 15:51h | Foto: Reuters | Komentara: 0 Deo putničkog prtljaga pronađen je danas na francuskom ostrvu Reunion u Indijskom okeanu nedaleko od ostataka krila za koje se veruje da je odvaljeno sa aviona boing 777 "Malezija erlajnsa" koji je nestao u martu prošle godine na letu MH370 i čija sudbina do danas nije razjašnjena. "Deo prtljaga je bio ovde još od juče, ali niko nije obratio pažnju na njega", rekao je je Džoni Begi, lokalni čistač plaže, koji je ranije pronašao veći komad olupine za koju se veruje da je deo krila aviona. Deo prtljaga sadrži zatvoren rasferšlus i lokalna policija koja proverava ostatke aviona, preuzela je i nađeni deo prtljaga.
jms_uk Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 inače ne znam šta je zaista značaj ovoga. Da potvrdi da se avion srusio u okean [najverovatnije kod Australije, u skladu sa Inmarsat podacima]. Takodje, skoljke bi mogle da pomognu koliko je flaperon bio u vodi [a mozda i odakle poticu]...
Singer Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 čuo na radiju. i ja guglam ko blesav da pročitam više o tome
Recommended Posts