Tuesday at 10:415 days 6 minutes ago, Roger Sanchez said:Valja napomenuti da je Air India otkazala već dva leta, od kojih 1 identičan ovome koji je završio u plamenu. Ili je to knee-jerk reakcija, tipična za jednu Indiju, ili...Spoiler---teorija zavjere---...već znaju nešto što mi (još) ne znamo.Ja treba na tom tipu aviona da letim za Tokio u septembru... :)
Tuesday at 10:435 days Just now, radisa said:Ja treba na tom tipu aviona da letim za Tokio u septembru... :)Ja sam proveo već u njemu ukupno cca 18 sati u zadnjih par godina, tek trebam saznati jesam li se neznajuć kockao sa životom .. :)
Tuesday at 11:175 days Od nekih ~20 B787 letova do sada, mislim da je skoro pola bilo na -8 modelu. Imam tri bukirana za pocetak sledece godine (Qatar Airways).@Shan Jan videh negde da je ovaj avion bio sluzio za rezervne delove sa ostale u floti (tokom pandemije).
Tuesday at 17:004 days Indija, oni i rafal pokvare a ne boing... Inače blic, b92 to su takvi generatori smeća da kada napišu da je sunce zašlo treba pogledati kroz prozor. Do sada su strane članke samo provlačili kroz google translate i copy/paste.Kada iole ovladaju s AI biće nešto između trećeg oka i ruskog doktora.
Wednesday at 18:413 days On 14. 6. 2025. at 17:54, precog said:Sanse nema da ce boeing da bude prizemljen pod trampom. Ja se ne bih kladio.Trump je vec jednom bio prizemljio Boeing:Trump administration grounds Boeing 737 Max planes | CNN Politics
Thursday at 08:513 days 14 hours ago, Peter Fan said:Ja se ne bih kladio.Trump je vec jednom bio prizemljio Boeing:Trump administration grounds Boeing 737 Max planes | CNN PoliticsTek nakon sto je to prvo uradila Kina, pa EU, pa ceo ostatak sveta. USA je bila medju zadnjima koji su ih prizemili i bas su dobili dobru kritiku sto su gledali da to podvuku pod tepih do zadnjeg casa. Videcemo koliko ce NSTB biti posten ovog puta, nadam se da postoji neki protokol koji bi ih sprecio da se igraju sa izvestajem ili prave da deo fali.
Thursday at 09:233 days 38 minutes ago, vememah said:Mmda, nemaju i Indiji nikog ko bi to mogao da otvori i iscita?Jel na adresi pise Orchard Str Boing, USA?
Thursday at 09:453 days 21 minutes ago, Mel said:Mmda, nemaju i Indiji nikog ko bi to mogao da otvori i iscita?Jel na adresi pise Orchard Str Boing, USA?Pa nemaju.A i da imaju, ne može tako, ako je Boeing u pitanju mora da bude uključen NSTB.
Thursday at 15:332 days Euronews.rsAvion udario u barijeru: Nesreća tokom sletanja na aerodr...Boing 737, koji je poleteo sa londonskog aerodroma "Stansted" u sredu ujutru, pretrpeo je "jake turbulencije“ tokom leta
Friday at 14:381 day najludji je podatak da 787 dreamliner ima premala krila za toliku avioncinu jer se stedelo pa zato mora dobro da se zauka™ kad polece
Friday at 19:391 day 5 hours ago, 3opge said:najludji je podatak da 787 dreamliner ima premala krila za toliku avioncinu jer se stedelo pa zato mora dobro da se zauka™ kad poleceGde si to video?Kod njih cesto bude de-rated take off, gde idu bas sporije i nize pri poletanju nego neki drugi avioni...