Jump to content
IGNORED

eBay

rugievithus

Recommended Posts

Posted
sto ga cini potpuno beskorisnim.
Ne bas potpuno. Npr, neko moze tebi da posalje kintu na Paypal nalog, i da ti tom kintom onda nesto platis. Ili posaljes nekom drugom.
Posted
Ne bas potpuno. Npr, neko moze tebi da posalje kintu na Paypal nalog, i da ti tom kintom onda nesto platis. Ili posaljes nekom drugom.
Ma ok, ali bih onda morao da smaram nekog iz civilizovanih zemalja da mi cini usluge a to ne volim.Uostalom Paypal mi uopste ne treba, zatrebao je jednom i tad sam se smorio kad sam saznao da nas ne priznaju
Posted

Kada je to bilo? Meni je PP vezan za debitnu karticu. Preko nje punim račun i na taj način plaćam vani šta mi treba. Nemam iskustva sa podizanjem keša. Ono obavještenje je sa zvaničnog sajta.

Posted

Negdje prosle godine. Moguce da su ubacili BIH u medjuvremenu.

Posted

Ja sam dosad uradio prilično plaćanja preko PP. Imam debitnu karticu RBBH jer jedino ona ima ona dodatna 4 broja koja su neophodna. Kod ostalih banaka su mogle kreditne, ali ja nisam htio tu varijantu. To je bilo prije 2 godine. Možda se do sada nešto promjenilo. Sve u svemu PP mi funkcioniše na taj način što se tiče plaćanja. Jednom sam imao povrat sredstava od plaćene transakcije na Ebay-u. Te pare sam mogao podinuti na bankomatu ali prošlo je sigurno 10-15 dana...

• 2 months later...
Posted
Juce na ovom fensi Srbija-EU tralala forumu bio neki panel i Jevrosimovic nesto krene da proziva drzavu da ne mogu PP da "uvuku" u Srbiju samo zbog lenjosti, cak je i izvodio racunicu sa narucivanjem npr knjige sa Amazon.com.Onaj minista r-cega god Ciric mu odgovori:Znamo za problem radimo na resenju i uveravam vas da cemo uskoro resiti to...Znaci nikad angry.gifangry.gifangry.gif