Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

ne uspevam nigde da nadjem program za ove kanale?
za kanale Pink Family, Pink Film, Pink Action i Pink Movies ima program na sajtu port.rsza kanale Pink Premium, Pink Movies 2 i 3, Pink Action 2 i 3 nema nigde programaPink Premium pusta 4 filma u toku dana:18h (repriza 02h i 10h)20h (repriza 04h i 12h)22h (repriza 06h i 14h)00h (repriza 08h i 16h)Pink Film, Pink Movies 1,2,3 i Pink Action 1,2,3 imaju skroz haotican raspored...krecu negde oko 18h-19h i naredjaju 7-8 filmova do ranog jutra, pa onda repriziraju par komada, i uvece ponovo nova tura...Danas sam nasumicno naleteo na Limitless (Pink Action 3, a bio i na Pink 2), Kill the Irishman (Pink Action 2), Fight Club (Pink Action), Find Me Guilty (Pink Movies 3), You Kill Me (Pink Movies 3), The Escapist (Pink Movies), itd...Dok je Pink Premium danas pustao filmove Tom Cruise-a (The Firm, War of the Worlds, Minority Report, A Few Good Men)...Nego PTT KDS jos nije ubacio Pink Family, a kanal koliko vidim po rasporedu pusta dobre serije...

Tek cete se usreciti kad vam poizbacuju kanale koje ste do sada gledali i dignu pretplatu.Al da vas utesim nema razloga da sumLJate u kvalitet ruzicastih kanala.nesumljivo.png

• 4 weeks later...

Zeljko je veliki duznik Dinkari pa je uposlio masnokosog narkomana da udari malo po Djilasu.Naravno sve me to zabavlja jer su Dj. i Z.M. bili drugari samo takvi...