Moća Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 A koje je objasnjenje za ovaj potez? Sto odjednom krenuo u tu pricu sa 100 kanala?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment
renne Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Utripovao se megalomanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 A koje je objasnjenje za ovaj potez? Sto odjednom krenuo u tu pricu sa 100 kanala?Sent from my GT-I9000 using TapatalkPa isto ko Avala...Obajao nekog sa svezim parama da podrzi nejgov "projekat".Svi u lancu dobri , ovi sa parama ih operu, menadzment mazne malo, on izivi svoje narko fantazije itd...Naravno na gubitku trziste i krajnji konzumenti, ma koliko se cinilo da je u stvari sve to zadjabe... Link to comment
pixy Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ja sam video najavu pre praznika i frapirao se od silne megalomanije. Velika većina populacije je zavisna od televizije i zna Mitrović dobro gde udara i gde može da se zaradi. Sranje je počelo - KDS Ptt je uveo novih 12 Pink kanala u osnovnu ponudu i obrisao neke od postojećih da bi se to izvelo - ono što definitivno znam da je nestalo su Euronews i Fashion TV, one lokalne folkerske kanale u ponudi ne pratim nikako i ne znam šta se tu desilo. Zbog selidbe ću biti u kraju gde je SBB, pa ćemo tek videti šta će tu da se dešava. Ona FB rasprava na SBB strani je odlično štivo za jutro, samo što mi se uz kafu grickaju semenke :-) Link to comment
ExicPL Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 lubo, moraces izgleda da pises mailove i za reprizu Link to comment
dvb-t manijak Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Tehnicka baza za ovaj "projekat" ne kosta ni 0,5M€Tesko da bi naduvani dao 99,5M€ za autorska prava Link to comment
Čutura Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 bemliga, srbija generalno je jos uvek internetska periferija pa je moguce da ima mnogo ljudi koji jos nisu videli filmske hitove koje zm promovise ko tv premijere, meni to bezveze, vise bih voleo da ima neki kanal sa ex ju filmovima i to ne hitovima..hitove sam sve vec video.ovo sto se nudi ne bih platio.. Link to comment
renne Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Pa imaš dva kanala u srbiji koji nude stare i nove ex yu filmove. Kalsik tv, HR produkcija, i Pink Film Link to comment
colonelo Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 (edited) Na IPTV-u ima i Feelmax YU kanal koji isto pušta samo domaće filmove (isključivo, ili bar velikom većinom srpske).Obzirom da ovaj kanal ide samo samo u IPTV ponudi, kao i Feelmax i Feelmax Yunior, moguće je da su i ovi kanali u vlasništvu Telekoma.Hrvatski kanal Klasik TV pušta filmove iz svih ex-yu republika, i stare i nove, i hitove i one sasvim zaboravljene.Procentualno je najviše srpskih filmova (kojih je najviše i snimljeno), zatim hrvatskih, a zatim i svih ostalih.Filmovi idu na svaka 2 sata, a praznine između dugometražnih igranih filmova se popunjavaju kratkim igranim, dokumentarnim i animiranim filmovima (e, tu već preovladava hrvatska produkcija, mada ima i srpskih, a ostalih dosta manje).Od ova 3 kanala mislim da Klasik TV ima najraznovrsniji repertoar, pa je samim tim meni i najatraktivniji. Edited May 6, 2013 by colonelo Link to comment
renne Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 I meni je Klasik tv najinteresantiji Link to comment
djuras Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Pink Premium mu dodje kao "HBO za siromasne" i definitivno pusta mnogo bolje filmove od ostalih kanala u osnovnoj ponudi (sutra daju Star Trek i Revolutionary Road), dok Pink Movies 1,2,3 i Pink Action 1,2,3 vrte gomilu toga i uvek se zadesi neki gotivan film, u zadnjih para dana naleteo sam na: Fight Club, Catch Me If You Can, Once Upon A Time In America, Heat, Brazil, Once Upon A Time In The West, Lawrence Of Arabia, No Country For Old Men, itd...ne uspevam nigde da nadjem program za ove kanale? Link to comment
Frank Pembleton Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 I meni je Klasik tv najinteresantijiA gde ide taj KlasikTV?Vlasnik tih Feelmax kanala je bivsi vlasnik Enter TV... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 ko to beše, samo nemoj :nijemojedapričamotome: Link to comment
renne Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Ima na satelitu na Amosu ditributivni kanal, pa može da se uhvati sa dobrim CS-om, inače znam da ide u Orion Iptv, evo svi operateri Link to comment
Frank Pembleton Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 ko to beše, samo nemoj :nijemojedapričamotome:Bese Veljko Vladovic valjda Zmeks, DiMedia Link to comment
Recommended Posts