Conspirator Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Pinkovi radnici i saradnici po naređenju gazde spamuju na FB stranici SBBahttps://www.facebook.com/mojsbb/posts/634981686516622
Papovac Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Pinkovi radnici i saradnici po naređenju gazde spamuju na FB stranici SBBahttps://www.facebook...634981686516622 koja govna jebote
katamaran Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Pinkovi radnici i saradnici po naređenju gazde spamuju na FB stranici SBBahttps://www.facebook...634981686516622 I po forumu...Jako sam prijatno iznenadjen sto ogromna vecina SBB korisnika odbija djubre :)
ion Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Prosto ne mogu da verujem da sam jednom na strani SBBa.Neće ružičasta čizma u/na moj TV!
katamaran Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pink zadaje udarac SBB-uZeljko i Milica presli na iptv
Papovac Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pink zadaje udarac SBB-uZeljko i Milica presli na iptv aaaaaaaa :rolf:
keksi krem Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Meni je super ovaj Pink Premium kanal, a i ovi ostali Pinkovi filmski kanali su sasvim solidni, u toku dana se ukupno izvrti vise od 50 razlicitih filmova (i to vecinom dobrih)...Inace kada bi PTT KDS bio malo pametniji i uspeo da uvede Boomerang i SK Prime, imali bi ubedljivo najbolju analognu ponudu od svih operatera (digitalna je i dalje katastrofalna)... Edited May 5, 2013 by keksi krem
Frank Pembleton Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Meni je merilo za takve stvari uvek bilo:Da li bi gledao da se plaća?Send from WC šolja by BVK
Đipalo Junuz Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ovako laički mi je malo neverovatno da jedna kuća ima uredno plaćena prava za emitovanje toliko sati filmskog i serijskog programa na dnevnom nivou... 10 filmskih kanala x 24 sata (da kažemo 12 sati, drugih 12 sati možda repriziraju) = 120 sati filmskog programa dnevno... Da li bi mogla da ih zakači neka tužba za pirateriju?
renne Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pa ne plaća se po satu, nego po naslovuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Đipalo Junuz Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 To opet dođe na 40-50 naslova dnevno, meni deluje mnogo, ali čisto laički, nempojma kako to funkcioniše i koliko košta...
keksi krem Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Meni je merilo za takve stvari uvek bilo:Da li bi gledao da se plaća?Send from WC šolja by BVKJa mislim da sam jedan od retkih korisnika PTT KDS-a koji od pocetka njihove digitalne pay TV ponude ima sva tri paketa...realno tu vredi jedino HBO paket, ali sam ja budala koja jednostavno mora sve da ima sto je u ponudi, tako da bih sigurno i ove Pinkove placao da su na tu foru ubaceni <_<Mada realno sam prijatno iznenadjen sa ovim njihovim filmskim kanalima, Pink Premium mu dodje kao "HBO za siromasne" i definitivno pusta mnogo bolje filmove od ostalih kanala u osnovnoj ponudi (sutra daju Star Trek i Revolutionary Road), dok Pink Movies 1,2,3 i Pink Action 1,2,3 vrte gomilu toga i uvek se zadesi neki gotivan film, u zadnjih para dana naleteo sam na: Fight Club, Catch Me If You Can, Once Upon A Time In America, Heat, Brazil, Once Upon A Time In The West, Lawrence Of Arabia, No Country For Old Men, itd...To opet dođe na 40-50 naslova dnevno, meni deluje mnogo, ali čisto laički, nempojma kako to funkcioniše i koliko košta...Evo sta kaze sam Mitrovic:Željko se zahvalio bankama koje su omogućile ovaj projekat od 100 miliona evra. On je napomenuo i da je Pink sa vodećim holivudskim mejdžorima obezbedio preko 10.000 filmskih naslova od kojih su polovina blokbasteri koji su na blagajnama zaradili milione evra. Željko je objasnio da su filmovi uzeti na kompenzaciju pošto se u njegovim filmskim studijima snimaju njihovi filmovi.
bergasa19 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Povraca mi se kad iseku odjavnu spicu. Da li oni uopste znaju da je to deo filma. Mislim nije tu Pink jedini, ali opet, ako imaju filmski kanal pa nek pokazu bar malo postovanja.
Frank Pembleton Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja mislim da sam jedan od retkih korisnika PTT KDS-a koji od pocetka njihove digitalne pay TV ponude ima sva tri paketa...realno tu vredi jedino HBO paket, ali sam ja budala koja jednostavno mora sve da ima sto je u ponudi, tako da bih sigurno i ove Pinkove placao da su na tu foru ubaceni <_<Mada realno sam prijatno iznenadjen sa ovim njihovim filmskim kanalima, Pink Premium mu dodje kao "HBO za siromasne" i definitivno pusta mnogo bolje filmove od ostalih kanala u osnovnoj ponudi (sutra daju Star Trek i Revolutionary Road), dok Pink Movies 1,2,3 i Pink Action 1,2,3 vrte gomilu toga i uvek se zadesi neki gotivan film, u zadnjih para dana naleteo sam na: Fight Club, Catch Me If You Can, Once Upon A Time In America, Heat, Brazil, Once Upon A Time In The West, Lawrence Of Arabia, No Country For Old Men, itd...Evo sta kaze sam Mitrovic:Super, znači to će da traje dok ne dođu prve rate na naplatu ili dok ovi iz telekoma ne operu pare.On već studija u Šimanovcima daje za značajno manje pare.Čak ih je i založio za neki kredit.Kažem nek puca drogirani sebi u nogu, super i neka ga!Samo je problem što on utiče na celokupno tržište i ruši ga.Send from WC šolja by BVK
Recommended Posts