Jump to content
IGNORED

Pink


steins

Recommended Posts

Mogao sam da pretpostavim da ima veze sa tim.http://www.blic.rs/Vesti/384172/Kako-su-ubili-Brisa-Tatona-1-Ajmo-braco-danas-gazimo-FrancuzeTolko su mi simpaticni ovi sto ih napadaju da cu sutra morati da kupim 5 Bliceva.

Link to comment
  • 2 weeks later...

pre pola sata-sat, čist rasizam na Pink2:"skeč" o cigi i razrednom starešini. mali ima sve kečeve. šta će mu matematika, dovoljno je sabiranje (otpada) i oduzimanje (od drugih), šta će mu geografija, dovoljno je da zna gde je deponija, kec iz OTO, pa šta je o'to. pa to je predmet. da, da, predmet, videću s njim šta je pa će vratimo. bilo je još toga.u normalnoj zemlji za ovo bi se uzela dozvola za frekvencu.

Link to comment

gledao sam malo ove pinkove filmske kanale i mislim da bi komotno mogli da obore neki rekord u broju puštanja istog filma u okviru jedne kuće. na ovaj način su mogli da otvore još 1000 filmskih kanala, ne znam što su stali na ovih 20ak.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Da li je moguće da ponovo idu oni kvazikvizovi-telefonske pljačke na Pinku? Ono, pogodite zagonetni pojam, za 240 dinara po pozivu ćemo možda uzeti u obzir da razmotrimo da vas možda uključimo u program, i polugola mučenica koja to vodi... Evo sad slučajno naleteh na to.

Link to comment

E, pre neki dan naleteh na to. Pogadjali su zagonetnu drzavu cije se ime zavrsava sa "ija". Vodio je onaj neki Bane sa farme i zadao je da se pogadja "Armenija" :isuse:

Link to comment
  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...