Jump to content
IGNORED

Uhvacen lopov, sta dalje?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ok, probaću da namamim neku babu iz komšiluka na gajbu, pa da joj namestim provalu.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

158

• kim_philby

135

• Turnbull

106

• Caligula

85

Posted

Preporučujem tehniku uradi sam iliti sam svoj majstornajbolja je obrada brenerom... znači aparat za autogeno varenje, tvrdo lemljenje ili sečenje temperatura plamenika 2500C :fantom:

Posted

Zaglavi mu glavu vratima. Neka mu neko drzi ruke i noge, a ti mu testerom (rucnom obavezno) seci jedan po jedan ud. Posle kada mu odseces ruke i noge mozes da ga sutiras dok ne umre.

Posted (edited)
Zaglavi mu glavu vratima. Neka mu neko drzi ruke i noge, a ti mu testerom (rucnom obavezno) seci jedan po jedan ud. Posle kada mu odseces ruke i noge mozes da ga sutiras dok ne umre.
Vrata su slaba, može da se mrda. Mašinska stega (za vugla) bi bila bolje rešenje. Edited by slow
Posted (edited)
sto jebote, bolje da ga ucjenjuje. vrati mu ruke i noge tek ako ovaj pristane da pljacka za njega. Edited by morgana
Posted

Povraća mi se od ovog topika.

Posted

I meni. Vi ste svi bolesnici!

Posted

veži ga za šporet na gas, uključi sve ringle na najjače, i gađaj ga paradajzima.

Posted
veži ga za šporet na gas, uključi sve ringle na najjače, i gađaj ga paradajzima.
to ces posle ti da odmascujes, jes cula
Posted

što, da napravi bolonjez sos od njega?

Posted

Uzmi mu svu kintu koju nadješ, spali dokumenta, a njega istopi u kiselini.Da bi bolje bio potopljen, pozajmi teglu kompota od Larssona.

Posted

Lopov se zahvaljuje na vasim predlozima. Morace mucenik da prodje dosta toga, ali makar sada moze da pravi okvirni raspored vristanja, moljenja, bekstva u ludilo i perioda nesvestice.

Posted

predlažem da mu polupaš oglavu najdragocenije stvari koje imaš u kući, ipak je to samo imovina.

Posted
predlažem da mu polupaš oglavu najdragocenije stvari koje imaš u kući, ipak je to samo imovina.
a da mu polupam svoje zene o glavu, i one su imovina?
Posted
a da mu polupam svoje zene o glavu, i one su imovina?
zavisi od vaših dobrih običaja, u to se ne bih mešao. :)