Tale Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Neko je nocas pokusao da mi provali u stan. Bio sam na stepenistu kada je cangrljao po bravi, vec je bio otvorio. Majstori su ostavili u bunkeru ispod stepenista francuski kljuc, pa sam mu brzo prisao i raspalio ga time po glavi. Odvukao sam ga u podrum i vezao zicom za cevi. Posto sam ga malo mlatio trofaznim kablom, postavilo se pitanje - sta dalje? Policija ne dolazi u obzir, posto se lopovi kod nas vade na PC bolecivost pa ih advokati oslobadjaju, a i kazne nisu adekvatne. Jebiga, ne znam nikoga u Vrscu, covek ovde mora sve sam. Koliko batina je dovoljno? Cenim da bi mi ukrao kompjuter, laptop i eventualno zvucnike, to zajedno vredi mozda 1.200 evra. Jedan udarac bokserom po glavi - 100 evra? Jedno dobro stezanje jaja papagajkama 200 evra? Jedan zub - 500 evra?Ocekujem mastovite predloge, a i ponude za volontiranje u izivljavanju.edit: ne, nisam predlozio da mu se jaja stezu tropskim vocem, to ste vi nesto lose procitaliUz'i mu 1.200€.
dig_chohano Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Veži mu oči i pusti mu Therion. Onda ga jebi. Posle iz Laze neće moći da ugrožava tuđu imovinu.
JozoMujica Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ja imam puno pravo da se branim od kradljivaca i da zastitim svoju imovinu i svoje zene.Koliko ti to žena imaš? :o
kim_philby Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Veži mu oči i pusti mu Therion. Onda ga jebi. Posle iz Laze neće moći da ugrožava tuđu imovinu.sta ako mu se svidi? dabovicu, ne provalniku.
Hamlet Strašni Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Suvisno je reci svoju imovinu i svoje zene. Cist pleonazam. Valjda zene spadaju u imovinu.
henrik larsson Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 E,navatao sam i ja jednog malopre. Snimio sam ga kako mi obija frižider i vadi neki istruleli spanać iz donje fioke. Srećom da mi je parče bajatog đumbira bilo na dohvat ruke, pa sam mu u oči iscedio ono malo soka što je ostalo, on je krenuo da paniči i da vrišti, što sam iskoristio da mu nabijem užegli puter u dupe, i da ga vežem starim trulim mladim lukom.Trenutno je onesvešćen pošto sam mu sipao kesu crvenog mladog krompira na glavu (sve sa zemljom), ali probudiće se valjda, pa možemo da se družimo, svako sa svojim lopovom :)
dig_chohano Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sta ako mu se svidi? dabovicu, ne provalniku.Onda nek pređe na prolaznike ili nek vreba iza lifta. I onako su skoro svi nekako zaslužili da budu kažnjeni.
Luka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Nemoj da ste bolećivi, roknite te propalitete odmah, i onda...... samo krv, krv i mleveno meso!
dig_chohano Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 E,navatao sam i ja jednog malopre. Snimio sam ga kako mi obija frižider i vadi neki istruleli spanać iz donje fioke. Srećom da mi je parče bajatog đumbira bilo na dohvat ruke, pa sam mu u oči iscedio ono malo soka što je ostalo, on je krenuo da paniči i da vrišti, što sam iskoristio da mu nabijem užegli puter u dupe, i da ga vežem starim trulim mladim lukom.Trenutno je onesvešćen pošto sam mu sipao kesu crvenog mladog krompira na glavu (sve sa zemljom), ali probudiće se valjda, pa možemo da se družimo, svako sa svojim lopovom :)Imaš praziluk i bokvicu? Imam ideju.
henrik larsson Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Imaš praziluk i bokvicu? Imam ideju.Nemam bokvicu :( ali imam teglu nekog kompota iz 2005. na terasi, stoji na suncu. Je l može to?
dig_chohano Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ne može, ali može, jbg. Samo ti treba onda i jedna glomazna starica.
Recommended Posts