Ulven Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Već dve epizode za nama i niko ne komentariše? Nova "more-perfect-than-Bree" komšinica je , a njena mračna tajna će na kraju garant da ispadne onako kako ne izgleda sada.
nbg4ever Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Malo mi je glup citav rasplet oko Idi, ali ajde (mozda ce zavrsiti u nekom jarku )
Zeka Peka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Комшиница је добра, а још боље су фаце које Бри прави и реакције које не може да сакрије. За нову мистерију се потпуно слажем.А је ли Иди на крају провалила да је Карлос вара или је ова игра са офшор рачунима само један од корака да је не остави (као и "самоубиство")?
MaryPoppins Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ha, znala sam da imamo topik. samo je trebalo iskopati sa dna poslednje strane. ja sasvim zaboravila da proverim posle štrajka nove epizode - sinoć svrnem, kad imam šta da vidim. odgledah 11. i 12. epizodu i nešto me nisu dojmile. dal sam se odvikla ili su potrošili sve trikove iz rukava - nemam pojma. nova komšinica je osveženje, ali mi nešto nije dovoljno intrigantna. možda se zgusne u međuvremenu, no ne obećava. suzan mi užasno ide na nerve tako preterano neurotična i smušena. nego, jel gleda još neko il da sama pričam sa sobom?
nbg4ever Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Gledam ja :)Kad pogledas finale 4. sezone, ondak se javi -_- Ne znam da li ce stvarno da nastave tamo gde su stali, ali bice veseloKako stvari stoje, nova komsika ce biti regular
MaryPoppins Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Gledam ja :)Kad pogledas finale 4. sezone, ondak se javi -_- Ne znam da li ce stvarno da nastave tamo gde su stali, ali bice veseloKako stvari stoje, nova komsika ce biti regularwhoah! ono bilo season finale? 16 i 17 epizoda? povlačim reč za sve sem za ono da me suzan užasno nervira.
nbg4ever Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Meni je petogodishnji FF bio :oGabine cerke rulaju!!! Kad je ona mala podigla haljinu i pobegla, hteo sam da 'mrem od smeha MY VERA WANG!Ako zaista nastave 5 years later, bice interesantno videti kako ce se prica razvijati. Morace pola svake epizode da budu flashbackovi, da bi shvatili sta se sve dogodilo u medjuvremenu.Takodje, Scavo kids ce svi odreda biti u Padinjaku :DAh da, Susan. Retko gadan lik <_<
MaryPoppins Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ja ću morati još jednom večeras da pogledam. noćas sam se iznurivala do 3, nisam mogla da prestanem da gledam, dok ne vidim šta će bit do kraja. 5 godina kasnije šutira dupeta. užasno me kopka šta je s majkom :D navodno ovo je posledjna sezona u kojoj se nesretna idi pojavljuje redovno. cold shoulder radi bolje od štrika, izgleda.
pachule Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A zna li se ko je onaj lik sto se ljubio sa Suzan na kraju? On se nije ranije pojavljivao?
nbg4ever Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Novi lik (mada lici na bivseg muza od Ketrin). Mislim da ce se pojavljivati i u sledecoj sezoni, sto je, jelte i ocekivano (postojala su neka "tumacenja" kako se nakon te scene cuje CUT! i onda saznamo kako je Suzan glumica u seriji/filmu )
pachule Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ahaaaaaaa... A sta je sa Majklom? Jadan, sta je sve istrpeo i sad ga sutnuli :P
nbg4ever Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sa Majklom? Pa objasnjeno je vec :unsure:Dobio vizu i otisao u Poljsku. Kazu, veliki nedostatak VKV radnika.sala mala...nije objasnjeno
MaryPoppins Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 i počela je peta sezona. noćas sam kao odgledala, mrtva umorna i blago ošamućena od rujna vina, pa ne bih mogla baš da definišem utiske. sve u svemu, ova epizoda razrađuje ono što smo videli u finalu 4. sezone - five years later - apdejtuju nas šta se u međuvremenu izdešavalo. aj, ko je gledo nek se javi - pa da opletemo fervjuovske abrove.
nbg4ever Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Epizoda? 'nako, OK. Nije bila sokantna kao sto sam ocekivao nakon kraja cetvrte sezone. There's a new psycho in town i to Buck Compton licno. Malo se ponavljaju, al ajde. Carlos je i dalje slep (nakon 5 dina), pa mi nije jasno kako ce progledati (mislim da bi bilo glupo da ostane slep do kraja serije). Jedan od Scavo twinsa mi lici na ridjeg Matt Damona. Sve u svemu, ide prica po starom, sto i nije tako lose, jel da?
pachule Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Danas (tek) odgledala prvu. Meni ostavila utisak kao da gledam neku drugu, novu seriju. Ali valjda je to dok nam ne objasne.Gabi
Recommended Posts