Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Sliri!! :Hail: Odlicni poslednji skokovi, prvo Jakobsen 139m ali Slirenzauer uzvraca 137,5m!! :Hail:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Veliki uspeh Petrovića. Zaista sjajan rezultat.

Posted

Docekasmo da uzmemo bodove u svetskom kupu, Bugari odlicno rade, imaju dvojicu konstatno u bodovima s tim da se Anev priblizava svertskom vrhu, u skokovima imaju predstavnika koji dobacuje do druge serije

Posted

Tina pobedjuje Lindsey i u spustu. :fantom: Kao i Mariu H-R. koja je 2. u generalnom plasmanu.

Posted

Mislim da je posle 30 takmicarki bezbedno reci da je Tina Maze ostvarila svoju prvu pobedu u Super G-ju i time postala jedna od 6 skijasica koje su pobedjivale u svim disciplinama. :pera: Kakva sezona! Neverovatno!

Posted

Petra Kronberger, Pernilla Wiberg, Anja Paerson, Janica Kostelic i sad jos i Tina Maze :Hail:

Posted

Tina caricaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted
Petra Kronberger, Pernilla Wiberg, Anja Paerson, Janica Kostelic i sad jos i Tina Maze :Hail:
Naravno, zaboravio sam Lindsey :Hail:
Posted

2. mesto za Tinu u spustu u Cortini iza Lindsey. :fantom: Jos +80 u generalnom plasmanu u odnosu na Mariju koja je izletela sa staze, za ukupno +650. :Hail: Odlicna forma pred svetsko prvenstvo.

Posted

Obicno se desava da na SP ili OI iskoci neko ko ne blista ili nije previse zapazen u Svetskom Kupu.

Posted

Sve pohvale za Tinu u ovoj sezoni. Uzivanje je gledati je... A drago mi je sto je Linzi danas pobedila. Falila je poslednjih mesec dana.

Posted

Ako ne bude nekih ogromnih iznenadjenja, Tina treca u Super G-ju, polako ali sigurno ide prema 2000 bodova. :Hail: Lindsey 7., Rebensburg vodi. Uslovi su ocajni, jedva se vidi od snega. Ako ostane ovako, Tina preuzima 1. mesto u plasmanu Super G-ja. Borba za mali kristalni globus ce ovde biti najzanimljivija. :jerry:Maribor je sledeci, Mauci moze da odahne, pretnje su urodile plodom, ne dolazim. :( Stoga ocekujem bar 160 novih bodova za Tinu.

Obicno se desava da na SP ili OI iskoci neko ko ne blista ili nije previse zapazen u Svetskom Kupu.
Da, ali makar u kombinaciji ne vidim da Maze ima neku vecu konkurenciju za zlato, Marija je bas u ocajnoj formi. Realno, moze do medalje u svim disciplinama, cak i do zlatne. Neka bude bar jedno zlato, ja zadovoljna. :)
A drago mi je sto je Linzi danas pobedila. Falila je poslednjih mesec dana.
+1
Posted
Maribor je sledeci, Mauci moze da odahne, pretnje su urodile plodom, ne dolazim. :( Stoga ocekujem bar 160 novih bodova za Tinu.
160? 200 minimum :)
Da, ali makar u kombinaciji ne vidim da Maze ima neku vecu konkurenciju za zlato, Marija je bas u ocajnoj formi. Realno, moze do medalje u svim disciplinama, cak i do zlatne. Neka bude bar jedno zlato, ja zadovoljna. :)
Moze maltene u svim disciplinama uzeti zlato, a moze i ostati bez medalje.Nego, dosao sam ovo da okacim...http://youtu.be/byMZ1whh_bUBio je 2. nakon 1. serije, u domacem Sapporu. Kranjec na kraju 2., opet je nasao formu pred letove :)
Posted

Lindsey dobila Tinu usred Maribora :mad: Zasluzeno, mada joj je trener postavio "najravniji" moguci veleslalom.Tina je ovim 2. mestom vec obezbedila mali kristalni globus u veleslalomu, 1. u karijeri.