zoki Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Sliri!! Odlicni poslednji skokovi, prvo Jakobsen 139m ali Slirenzauer uzvraca 137,5m!! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Jozef K. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Veliki uspeh Petrovića. Zaista sjajan rezultat.
Team_Penske Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Docekasmo da uzmemo bodove u svetskom kupu, Bugari odlicno rade, imaju dvojicu konstatno u bodovima s tim da se Anev priblizava svertskom vrhu, u skokovima imaju predstavnika koji dobacuje do druge serije
Tolaa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Tina pobedjuje Lindsey i u spustu. Kao i Mariu H-R. koja je 2. u generalnom plasmanu.
Tolaa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Mislim da je posle 30 takmicarki bezbedno reci da je Tina Maze ostvarila svoju prvu pobedu u Super G-ju i time postala jedna od 6 skijasica koje su pobedjivale u svim disciplinama. Kakva sezona! Neverovatno!
Mauci Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Petra Kronberger, Pernilla Wiberg, Anja Paerson, Janica Kostelic i sad jos i Tina Maze
renne Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Tina caricaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
Mauci Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Petra Kronberger, Pernilla Wiberg, Anja Paerson, Janica Kostelic i sad jos i Tina Maze Naravno, zaboravio sam Lindsey
Tolaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 2. mesto za Tinu u spustu u Cortini iza Lindsey. Jos +80 u generalnom plasmanu u odnosu na Mariju koja je izletela sa staze, za ukupno +650. Odlicna forma pred svetsko prvenstvo.
Bane5 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Obicno se desava da na SP ili OI iskoci neko ko ne blista ili nije previse zapazen u Svetskom Kupu.
Timmy Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sve pohvale za Tinu u ovoj sezoni. Uzivanje je gledati je... A drago mi je sto je Linzi danas pobedila. Falila je poslednjih mesec dana.
Tolaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ako ne bude nekih ogromnih iznenadjenja, Tina treca u Super G-ju, polako ali sigurno ide prema 2000 bodova. Lindsey 7., Rebensburg vodi. Uslovi su ocajni, jedva se vidi od snega. Ako ostane ovako, Tina preuzima 1. mesto u plasmanu Super G-ja. Borba za mali kristalni globus ce ovde biti najzanimljivija. :jerry:Maribor je sledeci, Mauci moze da odahne, pretnje su urodile plodom, ne dolazim. :( Stoga ocekujem bar 160 novih bodova za Tinu. Obicno se desava da na SP ili OI iskoci neko ko ne blista ili nije previse zapazen u Svetskom Kupu.Da, ali makar u kombinaciji ne vidim da Maze ima neku vecu konkurenciju za zlato, Marija je bas u ocajnoj formi. Realno, moze do medalje u svim disciplinama, cak i do zlatne. Neka bude bar jedno zlato, ja zadovoljna. :)A drago mi je sto je Linzi danas pobedila. Falila je poslednjih mesec dana.+1
Mauci Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Maribor je sledeci, Mauci moze da odahne, pretnje su urodile plodom, ne dolazim. :( Stoga ocekujem bar 160 novih bodova za Tinu.160? 200 minimum :)Da, ali makar u kombinaciji ne vidim da Maze ima neku vecu konkurenciju za zlato, Marija je bas u ocajnoj formi. Realno, moze do medalje u svim disciplinama, cak i do zlatne. Neka bude bar jedno zlato, ja zadovoljna. :)Moze maltene u svim disciplinama uzeti zlato, a moze i ostati bez medalje.Nego, dosao sam ovo da okacim...http://youtu.be/byMZ1whh_bUBio je 2. nakon 1. serije, u domacem Sapporu. Kranjec na kraju 2., opet je nasao formu pred letove :)
Mauci Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Lindsey dobila Tinu usred Maribora Zasluzeno, mada joj je trener postavio "najravniji" moguci veleslalom.Tina je ovim 2. mestom vec obezbedila mali kristalni globus u veleslalomu, 1. u karijeri.
Recommended Posts