John Coltrane Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Danas Obersdorf, aj malo zivnite temu vi koji vise pratite.
James Marshall Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Dje je tema skokovi, tj. 4 skakaonice?Elem, nema Kuma, a meni je ćejf ubilo skraćivanje zaletišta, tj. ovaj novi sistem bodovanja sa kompenzacijama i ovo što sam nedavno upratio, a to je da trener ima pravo da traži promjenu startne kapije za svog skakača (a sudije to moraju da odobre). Uglavnom, neka su muljanja tu bila, računice, pa su treneri zbog sve jačeg vjetra pred kraj druge serije tražili da se krati zaletište, jerbo je vjetar omogućavao ionako duže skokove, a ovo skraćivanje je bilo em manje rizično em je donosilo bodovnu kompenzaciju, tako da je Jakobsen već utekao Šliriju za 11ipo bodova, a ovaj trećem Frojndu za neki 6 bodova.
yolo Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ima li kakav stream? http://www.thefirstrow.eu/watch/161654/1/watch-ski-jumping-world-cup:-world-cup-innsbruck.html ako ovo uvaljuje teachera u govna, brisite
John Coltrane Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ne mogu da verujem da je na SBB preko ES "prelepljen" PTC 1 !??! Da li je to moguce, da su toliko govna?Sva sreca nisu skremblovali HRT2
Delija67 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Gde su nestali Finci? Cini mi se da nisam video ni jednog.
sancho Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 nestali finci i japanci skoro potpuno iz vrha. Od finaca jedino skace Askainen( ili tako nesto). Za japance skacu stogodisnji ito i kasai. Iznenadjujuce puno slovenaca.
Lord Stef Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Kad treba da pocne 2. serija? Garmis sam propustio jer sam mislio da pocinje u 4
yolo Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 koliko je skenjan sport ovim prekomplikovanim novitetima...
Tolaa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Samo da kazem da sam svetski izbaksuzirala Tini Maze time sto sam dosla da navijam u Zagrebu. Ali Mikaelu Shiffrin je bilo pravo uzivanje gledati.
Mauci Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Samo da kazem da sam svetski izbaksuzirala Tini Maze time sto sam dosla da navijam u Zagrebu. Ali Mikaelu Shiffrin je bilo pravo uzivanje gledati.Nemoj ni da pomislis o dolasku u Maribor :P
Tolaa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Nemoj ni da pomislis o dolasku u Maribor :P:D Do sinoc sam mislila da dodjem ako se ukaze prilika. Sad vise nisam sigurna.
Mauci Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ma dodji slobodno... :whistle:http://youtu.be/ORPJzAbdZ5s
werbatim Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Najpribližniji mi ovaj topik nekako da napišem...Milanko Petrović juče i danas osvojio prva tri boda u SK u istoriji srpskog bijatlona!!! Sve čestitke, majstore!!!
Recommended Posts