Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Nema podijuma danas, ali vidi se da stvari dolaze na svoje mesto. Juce je bio slovenacki, a danas je izgleda svajcarski sportski dan.Ali retardi sa Eurosporta koji su stavili reklame preko voznje Fenninger i onda celu prvu grupu pustili u snimku. :isuse:

Posted

Marusa Ferk na 11. mestu sa startnim br. 49. :)

Posted
Marusa Ferk na 11. mestu sa startnim br. 49. :)
Ti si vecja slovenka od nase premierke Alenke :lolol:
Posted (edited)
Ti si vecja slovenka od nase premierke Alenke :lolol:
Imam dve ski nacionalnosti, SLO i SWE. :D Preporucite me za drzavljanstvo.Steta za Bodea, bas mu se ne da da pobedi, mozda na OI, ali Svajcarci danas nepobedivi. Kad je mogao Vavrinka, mogu svi.A prva 32-jica u SG-u su u manje od sekunde zaostatka. Edited by Naa
Posted

Moje su slo i norПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

Norge odmah iza. :) Bice cudo ako kombinaciju ne dobije Pinturault, male su razlike da bi neki brzas imao ikakve sanse. Ligety zaostaje za njim posle SG-a, a mnogo je losiji slalomas. Hirscher zaostaje za Pinturaultom oko 90 stotinki, tesko da moze da nadoknadi u jednoj slalom voznji.

Posted

Ne znam da li su promenili pravila u kombinaciji, ako nisu onda ocekujem da ce Austrijanci povuci nekoliko svojih brzasa da bi Hirscher imao startni broj 1 u slalomu. Pre nekoliko godina su uradili isto u Wengenu kad je Matt pobedio.

Posted

Startuje kao 35. veceras. Ne znam da li je zbog pravila, ali izgleda da nisu nikog povukli, posto ima 6-7 njihovih brzasa u top 30.

Posted

Da, cini mi se da su izmenili pravilo upravo zbog tog razloga. Jos uvek moze neko da se povuce ali to ne utice na startni red u slalomu. Mada sa nekom ludom voznjom moze u 3 ili barem 5.

Posted

Bode :isuse:Taman da mi pomeri Vilettu na 7. a imam ga na 8. Jebi se Bode :D

Posted

zašto se li se kostelić onoliko žalio da je malo kombinacije :isuse:

Posted

Pa bar 75 godina, jer bi Ante ovaj slalom bolje odskijao. Najgore kolo na pogadjalici u vise od mesec dana, negde od poslednjeg podijuma Tine Maze. Ali dobro, menjam svoju formu za njenu.

Posted (edited)
Imam dve ski nacionalnosti, SLO i SWE. :D Preporucite me za drzavljanstvo.
Dacu ti nase SLO :lolol: .Ja sam ti skijanje pratio kao klinac, uvek sam ustajao u 9 ujutru kako bi pratio prvu voznju. Najvse sam voleo slalom, tamo su Slovenci bili najjaci.Secam se Urske Hrovat,Spele Pretnar,Katje Koren zvali su ih Vrazje Slovenke :lolol: .Kod muskaraca je bio Jure Kosir dobri su bili i Kunc i Matjaz Vrhovnik.Bio je i neki Rene Mlekuz kad je sa startnim bojem 80 dosao do drugog mesta. To su mu i bile jedine stepenice u karijeri.Ali Tomba je ipak bio zakon u njega nije bilo zajebancije ili je prvi ili padne. :lolol:A kad vec spominjes SWE mnogo sam gotivio Pernilu Wiberg. Kasnije je dosla i Anja Person, neznam jel i ona sad u penziji znam da je skijala jos pre koju godinu ako se ne varam :D Edited by Cash