Tolaa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 A ja nocas u 3 namestam budilnik da zvoni u 10 i razmisljam da mozda ipak prespavam. Zamalo.Zetva, zetva.
Mauci Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Fala kurcu. Sad ako je shvatila da jos uvek moze biti najbolja...
renne Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Bravo, bravo TinčeПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
renne Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Kakva vožnja BodeaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Tolaa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ali sta je nadoknadio Svindal! Kakva trka obojice!
Mauci Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Jebeni Reichelt, ajde sad sunce da vidimo neko iznenadjenje i popisane Austrijance.
Tolaa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 (edited) Jebeni Reichelt, ajde sad sunce da vidimo neko iznenadjenje i popisane Austrijance.Sad ce Perko, za het-trik danas. :fantom:Edit: Malo sutra. Edited January 25, 2014 by Naa
Tolaa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 :D Mene da neko pita koje je nacionalnosti Tina Maze, ja bih bez razmisljanja rekla: "Svasta, pa nasa." Navijam za nju koliko i za Djokovica. Zbog ostalih slovenackih zimskih sportista se manje nerviram, ali navijam za njih. Kako stojimo kao liga?Standardno. Mada mislim da nisu uracunali ispravku za jucerasnji slalom, posto je u moj rezultat jos uvek uracunata prva slalom voznja od juce, a ne kraj trke, iako u statistici pise krajnji. Ali i kad isprave, ostajemo prvi bez sumnje. Ako prezivimo Olimpijadu, mislim da osvajamo.
Mauci Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 E svaka nam cast :)Steta sto su Soci strpali sve zajedno, mogli su barem na 2 dela da podele.
Tolaa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 To sto je sve u jednom kolu ima nekog uticaja samo na head-to-head u nasoj ligi gde se racunaju dva najbolja rezultata u kolu, a za generalni plasman i plasman liga nema veze, ako ti je svih 5 najboljih razultata iz samo jednog kola, svih 5 ce da se racuna. Nego sad ima dosta skijasa koji su u formi vec duze vreme i dosta ovih koji tek ulaze u formu, a u Sociju ce svi da budu i dodatno motivisani, pa ce biti i iznenadjenja i bice bas tesko ubosti neke dobre rezultate.
Recommended Posts