January 18, 201411 yr Danas Wengen, meni najbolji spust u svetskom kupu.Ako nekoga interesuje kako to izgleda sa biciklom...http://www.youtube.com/watch?v=duAf6iIs5yY
January 18, 201411 yr Ovo ništa neće valjati danas. Ako se uopšte i održiПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
January 18, 201411 yr Sto nema zenskog spusta? otkazano, gusta maglaPomereno za sutra, umesto super G-ja, a njega ce onda valjda da pomere za neki od narednih dana, iako je jak sneg najavljen sve do cetvrtka. Pomere otkazani Garmisch u Cortinu zbog nedostatka snega, a onda u Cortini imaju problem sa viskom snega. :wacko:Wengen ce biti dosadan. :( Ja ga uglavnom gledam kroz prste, ali svejedno volim.
January 18, 201411 yr Pa kad voze samo pola staze. Mislim dosadan u poredjenju sa normalnim Wengenom, nije to to.
January 19, 201411 yr Nista od Cortine ni danas. Edit: Pomerene su trke. U cetvrtak i nedelju SG, u petak i subotu spust. Edited January 19, 201411 yr by Naa
January 19, 201411 yr Maribor isto otkazan. Mozda premeste u Kranjsku goru ako tamo bude dovoljno snega, mada je i to prilicno upitno. Nadam se da hoce, Tini bi bas dobro dosao jedan dobar rezultat kod kuce pre Socija. Mauci, ko vam nosi zastavu na otvaranju? Tina ili Kopitar?
January 19, 201411 yr Ne zna se jos, poslednje sto sam procitao na tu temu je bilo da ce kapiten hokejaske reprezentacije nositi a to je Tomaz Razingar.