Tolaa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Sta pocini Shiffrin Ako se nesto moze nazvati savrsenom voznjom, onda je ovo bilo to.
Timmy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Superiorno. Prosto zaboravim da je ona jos dete.
Mauci Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Neverovatna je. Vec vidim kako ce sledecih 10 godina biti dosadno zensko skijanje jer ce ova brutalno dominirati.
Tolaa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Skija neverovatno, a i pored toga je njena glava jos impresivnija nego skijanje. Kako se nosila s pritiskom prosle sezone, ove je samo nastavila, a pritisak i ocekivanja su jos veci. Cim je Schild krenula da je pristize, ova se samo podigla na jedan nivo vise i vezala dve pobede. I onda se setis da ima 18 godina. Frida the Second.
Mauci Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Imam osecaj da ce Frida ta silna druga mesta da naplati u Sociju. Obicno na tim najvecim takmicenjima pobednik bude bas neko ko nikad pre nije pobedio u svetskom kupu.
Tolaa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Bilo bi super da te osecaj ne vara. Na SP je uzela bronzu iako nikad osim tad nije bila ni treca, tako da je zlato u Sociju jedini moguc ishod. :D Zahvaljujuci ovakvoj "logici", verovatno cu da izgubim gomilu para na kladionici. :D
Timmy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zaboravio na drugu voznju. Jebem ti vecernji termin.Vidim Mikaela rutinski odvezla, a a Tina opet losa. Jel bilo sta zanimljivo sto se ne vidi iz rezultata?
Mauci Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ne bas. Tina opet na sigurno, izludjuje me totalno sa tim posranim voznjama kad vozi metar oko kapije. Ponekad mi se cini da ide toliko okolo da u sledeci zavoj mora ici nazad gore. I ta 12. mesta su fantasticni rezultati kad pogledas kako skija.I Marlies odustala, a i da nije ne verujem da bi bila ispred Fride.
Tolaa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Za Tinu nemam sta da dodam. A Marlies nije odustala, nastavila je nakon greske i bila 26., poslednja. Isto mislim da ne bi bila ispred Fride koja je bez greske odvezla, a i prestizanje Marije PH mislim da joj ne bi bilo garantovano.
Mauci Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Bolje bi mu bilo da zavrsi neku kombinaciju kad ih vec toliko voli :P
Recommended Posts