levi Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 pobedio neki Norvežanin u slalomu sa 29. mesta posle 1. vožnje. niko mu nije prišao na manje od 2 sek u drugoj, nemoguće
werbatim Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 (edited) Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad). Da nije imao toliko problema imao bi pobedu i prosle godine. Danas drugi. Ima i Atle Li Mekgrat, koji je imao slicnu (samo malo je slabiji bio) putanju kao Braten. Zajedno su se pojavili i jako brzo probili blizu vrha slaloma, zajedno su se tesko povredili (cini mi se u 10 dana). On se sad malo sporije vraca, ali valjda ce uspeti. Meni je vece iznenadjenje danasnja pobeda Rajdinga, i pobeda Strolca pre dve trke (senzacija!) Edited January 22, 2022 by werbatim 2
Tolaa Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Shiffrin je juče izjednačila ženski rekord po broju pobeda, sad ona i Vonn imaju po 82. Na samo 4 pobede je do Stenmarkovog apsolutnog rekorda, najverovatnije i to pada ove sezone.
Tolaa Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Shiffrin izjednacila Stenmarkov rekord, 86. pobeda danas.
werbatim Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Izgleda da se Braten vraca, dva meseca od odlaska u penziju, ako sam razumeo ovog engleskog komentatora na ES!!! Rece nesto tipa - molim te pozuri sa tom promenom drzavljanstva, jedva te cekamo. Prevelika steta je da se stvarno povukao sa 23 godine... Trebalo bi da skija za Brazil valjda.
Mindaugas Žukauskas Posted February 24 Posted February 24 Bosanka za dlaku na podijumu u Kran Montani
Recommended Posts