November 17, 20186 yr A jebote.. najvise sam sezonu čekao zbog njegovog povratka. Najavljivao je da je nikad spremniji i eto. Bas se smorih.
November 17, 20186 yr Inace Sifrin, naravno prva. Al Frid na samo 14 stotinki. Vlhova 59 cini mi se. Meta sa brojem 33 na odličnom 7.mestu. Nevena nije odbranila fis bodove od prosle godine pa pala do broja 60 i nekog. A ne mogu da nadjem sad rezultate prve voznje. Slep sam ili su oni idioti.
November 18, 20186 yr Izgleda da se necemo bas mnogo radovati ove sezone mi sto ne navijamo za Hirschera i Shiffrin.
November 18, 20186 yr Imam osecaj da je Kristofersen skijao pet sekundi brze, Hirser bi opet bio jos dve stotinke brzi. Ja sam barem nasao favorita koga cu da pratim za ovu sezonu, simpaticnog brku iz Bugarske, koji je sa brojem 70 i nesto bio na kraju 20.
December 2, 20186 yr Auuu, oduva ih Mikaela i u SG, 8 desetinke ispred druge. A juce bila cetvrta u spustu. Veliki globus vec osvojen. Jebote. J E B O T E !
December 2, 20186 yr Ilka sesta. Uskoro krece druga voznja u GS. Luitz prvi ispred Hirsera i Kristofersena.
December 3, 20186 yr Luitz se vratio posle godinu dana pauze zbog povrede i odmah pobeda. Odlicno osvezenje za musko skijanje. A Sifrin ce do 2400, ako vec gadjamo
December 3, 20186 yr 2000 je granica snova, probijena samo jednom sto svi dobro pamtimo. Ali izgleda da je ovo istorijska sezona. Edited December 3, 20186 yr by Timmy