Mauci Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Pazi kad sutra Gut pobedi a Lindsay promasi kapiju
Jozef K. Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Baš je šteta za Šifrin. Baš slaba konkurencija ove sezone. Poslao tapatalk
Tolaa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Pazi kad sutra Gut pobedi a Lindsay promasi kapiju Khm... Dobro je prosla Lindsey.
Tolaa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Timmy, javi sta kazu veceras, da se obogatim sutra na kladzi.
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Pomišljao ja da odigram sinoć na Laru posle Maucijevog posta. Kvota 9 bila.. Al i dalje ne verujem
Tolaa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Inace, kazu ovi da je Vonn skijala sa zastitom na levom kolenu, a ono se prilicno ruzno iskrenulo prilikom izletanja. Valjda je sve dobro proslo.
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Nisam gledao.. A juče priključe razmišljam kako stil vožnje Lindsey daje velike šanse za povredu. I da treba malo da iskulira sa agesivnoscu. Globus joj ne gine samo da izveze dve trećine svojih trka. A ona vozi kao da kasni 200 bodova za nekim
Tolaa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Lindsey je uvek vozila na ivici, bez obzira na prednost ili zaostatak, uvek rizik, nikad taktiziranje. To je cini ovim sto jeste. Sad je davala izjavu, sve je izgleda OK. Gut je sad na samo 2 poena, nakon onog juce samopouzdanje joj je u nebesima. Makar neko uzbudjenje ove sezone.
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Znam da tako skija, ali mislim da je nije pametno. Kao Nadal u tenisu.. To telo ne može da prati. A Lara neće biti velika opasnost za veliki globus.
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Pih sto me ovi na F hebu u fantaziju stalno. Fila nikako da pogodim, sad ga stavim na 10o mislim nece danas, on vodi.. Franca kad stavim on bude 23. Sad ga ne stavim eno ga drugi, pomerio mi Nojmana i Ganonga
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Uffff.. dobro prodje izgleda Majer :( Joj, izgleda i nije dobo Edited December 19, 2015 by Timmy
Tolaa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Lindsey ima 31 godinu. Telo je ispratilo i vise nego pristojno :) (ne racunam povrede koje su dosle nakon teskih padova, to je nesto drugo, neuporedivo s Nadalovom potrosnjom materijala). A da je pametno, mozda nije, ali ako hoces da budes the greatest ever, tu nema kompromisa. Njoj vise nisu bitni globusi da bi skijala tacno onoliko koliko joj treba da ih osvoji, sad se broje samo pobede. (Edit: dodala ovo u zagradi.) Edited December 19, 2015 by Tolaa
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Ma znam sve. Smo mislim da je kroz karijeru skijala za nijansu obazrivije imala bi ukupno vise pobeda zbog nemanja silnih pauza zbog padova i povreda... Nije bas dobro poredjene sa Nadalom, u pravu si, jer on sa velikom agresivnoscu haba svoje telo i lakse ga dovodi do povreda i istrosenosti. Spust naravno nosi drugacije rizike, pa je moglo da se desi da Lindsey nema nijednu vecu povredu, pa da osvoji preko 100 pobeda, a mogla je i mnogo gore da prodje. Ona je jednostavno takva, oduvek je rizikovala preko granice normalnog. Epilog je da je blizu da postane najbolja ikad. Samo da je zaobidju padovi i povrede ove i sledece sezone.... A kao da mislim da smo pre 2 ili 3 godine imali veoma slicnu raspravcu :D Edited December 19, 2015 by Timmy
Timmy Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Malo sam nepismen sa ponavljanjem zbog i pa... al ne mogu da editujem ;)
Recommended Posts