Timmy Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 A? Zar nisi ti njen najveci hejter :) A dominira brutalno, svaka joj cast!
levi Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Što je ne volite, ko je ne bi volo? Jeste da upropasti trku, ali to nije njen problem
Tolaa Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) @ Timmy: Ja? Nikad bila, prelistaj topik. Mene impresionira otkad se pojavila, nisam je hejtovala nikad. Mauci je najveci hejter. :) Edited November 29, 2015 by Tolaa
Tolaa Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Opet Svindal. :) Majstor. Valjda ce moci ove sezone protiv zla.
Mauci Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ma svaka njoj cast, znalo se da ce biti najbolja usvijet maltene onog trenutka kad se pojavila. Ali mi je odvratna <_<
Tolaa Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 To se podrazumeva. :) Samo najavljujem da je ubacila i tu trecu disciplinu, sto znaci da ozbiljno puca na veliki globus ove sezone. Mislim i da ce da pociste njih dve ove sezone i podele medjusobno sve globuse, i toliko da smore da cemo cak i mi Austrijomrsci slaviti povratak Fenninger sledece godine. I Tine, naravno.
Timmy Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Cudno je da u kalnedaru ima 11 slaloma, a po 8 do 9 ostalih disciplina. Velika je to prednost za Sifrin.
Tolaa Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) Ima 10 slaloma, duplo si brojao onaj iz Levija. :) Nije to nista cudno, tako je skoro svake sezone, uvek ima par tehnickih trka vise nego brzinskih. A koliko to (ni)je prednost ako je neko u formi, najbolje ce ti reci prosla sezona i Tinine 4 discipline (10-ak trka vise) nad Anine 3. Edit: Ove sezone imaju i cak 4 kombinacije kod zena, i to mislim da su sve 4 sa spustom, ne SG-om, sto je opet ogromna prednost za Von u tim trkama ako ih Sifrin uopste bude i vozila, sto cisto sumnjam. Edited December 1, 2015 by Tolaa
Tolaa Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Em greska, em bas jak vetar u prsa i jednom delu staze.
Recommended Posts