October 25, 20159 yr Nisam stigao nista da pogledam, kad i nedeljom moram da radim :( U fantaziju malo bolji rezultat danas. Ligeti mi je najveci kiks. Mora se on stavljati na prvo mesto. Edited October 25, 20159 yr by Timmy
November 27, 20159 yr Veceras konacno zapravo pocinje sezona. 18.00, GS u Aspenu. To je trka koja je trebalo da se vozi sutra, ali je pomerena jer su za sutra ubacili odlozeni zenski slalom iz Levija (muski je skroz otkazan). Posle prva dva DH treninga u Lake Loiuse, izgleda da ce Norvezani i ove sezone dominirati u brzinskim disciplinama. Na prvom treningu Svindal prvi, Jansrud drugi, na drugom Jansrud prvi, Svindal peti. Naravno, to su samo treninzi, ali makar je lepo videti da se Aksel vratio. :) Malo sam gledala kalendar, u februaru se voze trke u Juznoj Koreji i Japanu. Muske samo, doduse. Onaj prvojanuarski city event u Minhenu je vec otkazan, ali zato ima neki u februaru u Stokholmu, sto je jos skroz OK, jer bih bas mogla i da skoknem. :)
November 27, 20159 yr Hvala na podsecanj i svim informacijama :) Fantasi odigran za minut, samo nalupetao uz pomoc kladionice. Frederica prva
November 28, 20159 yr Ovo skoro nisam video. Inače, žao mi je Fila u spustu. Izuzetno je vozio i opet nije bilo dovoljno za jednu stotinku. Poslao tapatalk
November 29, 20159 yr Nije mi zao uopste :) Imao je broj 1, to mu je dosta donelo... i ovo mu je premija.
November 29, 20159 yr Shiffrin ce opet da ih pocisti sa par sekundi. Jasno mi je sto je ne volite, samo je meni malo tesko da bas ne podnosim nekog ko je ovoliko talentovan za nesto.