Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Nisam stigao nista da pogledam, kad i nedeljom moram da radim :( U fantaziju malo bolji rezultat danas. Ligeti mi je najveci kiks. Mora se on stavljati na prvo mesto. Edited October 25, 2015 by Timmy
Tolaa Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Otkazan Levi zbog nedostatka snega i previsokih temperatura.
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Notirajte malog Tandea u podsetnik za 4 skakaonice.
Tolaa Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Veceras konacno zapravo pocinje sezona. 18.00, GS u Aspenu. To je trka koja je trebalo da se vozi sutra, ali je pomerena jer su za sutra ubacili odlozeni zenski slalom iz Levija (muski je skroz otkazan). Posle prva dva DH treninga u Lake Loiuse, izgleda da ce Norvezani i ove sezone dominirati u brzinskim disciplinama. Na prvom treningu Svindal prvi, Jansrud drugi, na drugom Jansrud prvi, Svindal peti. Naravno, to su samo treninzi, ali makar je lepo videti da se Aksel vratio. :) Malo sam gledala kalendar, u februaru se voze trke u Juznoj Koreji i Japanu. Muske samo, doduse. Onaj prvojanuarski city event u Minhenu je vec otkazan, ali zato ima neki u februaru u Stokholmu, sto je jos skroz OK, jer bih bas mogla i da skoknem. :)
Timmy Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Hvala na podsecanj i svim informacijama :) Fantasi odigran za minut, samo nalupetao uz pomoc kladionice. Frederica prva
Tolaa Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Auuu, kakvo ispustanje pobede, i to na domacem terenu!
Mauci Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Ha, nisam gledao 2. voznju ali bas mi je drago za malu smrdulju :P
Timmy Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Au kakva dominaciji Sifrin, preko 3 sekundi prednosti na drugom :O
Jozef K. Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Ovo skoro nisam video. Inače, žao mi je Fila u spustu. Izuzetno je vozio i opet nije bilo dovoljno za jednu stotinku. Poslao tapatalk
Timmy Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nije mi zao uopste :) Imao je broj 1, to mu je dosta donelo... i ovo mu je premija.
Tolaa Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Shiffrin ce opet da ih pocisti sa par sekundi. Jasno mi je sto je ne volite, samo je meni malo tesko da bas ne podnosim nekog ko je ovoliko talentovan za nesto.
Recommended Posts