Timmy Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ja se nadam da ce se ipak vratiti one tamo sezone. Droga je to :)
Tolaa Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ovo pocinje za koji dan... Meeeh. Jesmo svi ovako neuzbudjeni kao ja? :( Nista nisam ispratila tokom leta, ima li nekih vesti, jesu svi zivi i zdravi? Sto se fantazija tice, s obzirom da se zablokira polovini igraca nakon par kola, mislila sam da ga preskocimo, i igramo samo pogadjalicu. Em je zanimljivija, em (uglavnom) lepo radi cele sezone.
Tolaa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Nasla sam malo (radnog) vremena da iscitam novosti... Jedan clanak, zapravo, pa evo prepric. Auuuu, koliko penzionisanja ili "pauza"! Pored Tine i Hosp, izmedju ostalih u zenskoj konkurenciji nece biti ni Zettel, D. Gisin (pauza, ostalo su, osim Tine, penzije), Nadje Kamer, Lindell-Vikarby, Abderhalden, Marchand Arvier... Vonn slomila clanak u avgustu. Definitivno je nece biti u Söldenu, kao ni Mancuso. U muskoj konkurenciji, u penziju otisli Raich i Matt. Bode pauzira sezonu. Janka i Feuz povredjeni. Sve u svemu:
renne Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Pročitao negde da hoće da ukinu alpske discipline sa OI
Halvard Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Postoji mogućnost da spust i super G budu izbačeni iz olimpijskog programa. Navodno, pravljenje adekvatne staze je preveliki trošak za organizatore takmičenja. Drugi sportovi i discipline koji su "pod razmatranjem" su ski skokovi i 50 km u nordijskom trčanju.
Tolaa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ne mozes da pokrijes troskove, nemoj ni da se prijavljujes za organizaciju. Ima ko moze/hoce.
Timmy Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Hocemo da napravimo fantazi topic tamo medju fantazijima da ne smaramo narod ovde?
Tolaa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Neka narod odluci. Renne, je l' te bas mnogo smaramo? :)
Delija67 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Sta ce da ostane na OI? Klizanje i hokej ako im ne zafali para da naprave ledenu plocu? Uvode grudvanje osim ako ne padne sneg?
renne Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Neka narod odluci. Renne, je l' te bas mnogo smaramo? :) Ma jok, samo gruvajte
Tolaa Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Fenninger danas na treningu pokidala ligamente kolena. Mora na operaciju, verovatno out do kraja sezone.
Recommended Posts