Tolaa Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Ako ostane ovako, to je +10 za Annu. Ed: +16 sad. Ed2: +12 na kraju. Edited March 18, 2015 by Tolaa
Timmy Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Ima 31 godinu, za to joj treba 3 odlicne sezone.. Tesko. edit. ma sta tesko. Moze Lindsey :D Edited March 18, 2015 by Timmy
Tolaa Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 3 sezone su taman do sledecih ZOI, a ona se bas nameracila na njih nakon propustenog Socija. Tesko, ali ne i nemoguce, pogotovo nakon sto je ovu povratnicku odskijala ovako.
Bane5 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Uzgred, prekjuce i jednom intervjuu, Lindsey je dala svoju prognozu da je Tina Maze bliza osvajanju velikog globusa.
Grandilof Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 I ja cuh da je Anna malo povredila levo koleno pri nekom padu, pa je juce odmarala. Videcemo, ovo samo unosi jos vise zanimljivosti.
Timmy Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Uzgred, prekjuce i jednom intervjuu, Lindsey je dala svoju prognozu da je Tina Maze bliza osvajanju velikog globusa. Zna Lindsey
Mauci Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 I ja cuh da je Anna malo povredila levo koleno pri nekom padu, pa je juce odmarala. Videcemo, ovo samo unosi jos vise zanimljivosti. Nije pala, malo je tvrdo doskocila ali nije joj nista. Ispustila je jucerasnji trening iz predostroznosti. Steta sto je Goergl bas danas odskijala ovako, ali ok. Bitno je da sutra bude ispred Fenninger, mora uci sa nekakvom prednoscu pred vikend.
Tolaa Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Mene jako brine veleslalom. Nadam se da ce biti neka osetnija prednost do nedelje, jer ga Anna vozi daleko bolje od Tine vec dve sezone, pa ako bude on odlucivao, nisam optimista. Maribor
Bane5 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 evidentan je i zamor, ali i nedostatak treninga u tehnickim disciplinama kod maze. sutrasnja trka u supreveleslalomu moze dosta toga da pokaze, otvorenija staza ce vise odgovarati tini, zatvorenija, po svemu prikazanom, ani. ako tina sutra bude ispred ane, spreman sam da kladim na tinu kao ukupnog pobednika jer sam ubedjen da ce tina bolje skijati veleslalom nego sto ana moze slalom.
Recommended Posts