February 22, 201510 yr :D U pravu si. Slalom izgleda kao najlaksa stvar na svetu kad ga vozi Shiffrin.
February 22, 201510 yr Tek sad sam videla da smo svi izgubili na pogadjalici. :0.6: A kad se pogleda Per Race Leaderboard za danasnji slalom, na prvom mestu je Lotta Säfvenberg koja je verovatno jedina u svijet stavila sama sebe u top 10.
February 22, 201510 yr Ja video samo svoje nerešeno i smorio se. Jebem ti pravilo da dobiješ nulu isto kao i za poraz Al kad reče da ste i vi remizirali, postade mi lakše :D Inače, juče sam imao ubedljivo najlošije trku, cela dva pogođena u spustu Al ipak je ta Lolita šampion. U svakom smislu :D Edited February 22, 201510 yr by Timmy
February 24, 201510 yr Kakav raspad Norvezanki na 10 km free! Najbolja Weng tek na 22. mestu, Johaug 27., a Bjoergen tek 31. Kalla razvalila, niko ne ume da natempira formu kao ona.
February 28, 201510 yr Izgleda da ce super G ispocetka da krene. Cudna odluka. edit: ali ako spuste start dole ispod magle, onda i ima smisla. A spust u Garmisu odlozen za 12.30 Edited February 28, 201510 yr by Timmy
February 28, 201510 yr Valjda ce bar sutra moci normalno da se vozi. Jedan SG je prebacen za ponedeljak, drugog tesko da ce biti. Mislim da to odgovara Tini, Fenninger je u boljoj formi i mislim da bi prednost posle dva SG-a bila nepostojeca. Sutra bi ipak morala da se poveca.
March 1, 201510 yr Opet prekinuto. A ni u Garmischu ne moze biti gore, Hirscher 2 sekunde prednosti nad bilo kim.