Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Skontace verovatno do pocetka trke, pa proveri jos tad. A mislim da su, sa spustom kakav je ovde, Hirscherove sanse za medalju prilicno slabe.
Timmy Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Meni Hirser nije ni u 10. A popunio sam pre par dana nekoliko trka unapred, jer sam otišao na relax vikend, pa da me ne opterećuje to. A garant bih i ja sad primetio. Mauci, nek te to ne brine mnogo, ionako bi izgubio duel :P Edited February 8, 2015 by Timmy
Timmy Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Iskoristio priliku da izbacim Jansrduda i ubacim Zampu. Po svemu sudeci nema leba od Jansruda u ovom spustu..
Timmy Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 I u poslednjem sekundu ubacim Viletu koji ni ne skija
Mauci Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Koleno je otislo 100%, samo da su glava i vrat ok...
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kazu sad da je Bank povratio svest i da je povreda ozbiljna, ali "ne preozbiljna". Nije jos uvek zvanicna informacija, pa zato ne mogu nista preciznije da kazu.
Mauci Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Da, kazu da je dosao sebi, da je hodao. Ali ima povrede glave, sumnjaju na lom vilice, sigurno potres mozga. Za koleno je jos prerano reci, voze ga na slikanje.
Timmy Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Glupo je reci, al je Hirser profitirao od njegove povrede. jer bi kao 31. u spustu i startovao sa te pozocije. A ovako ce startovati kao prvi i dosta povecati svoje sanse.
Tolaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Staza deluje prilicno lako, valjda ce to pomoci ovim brzasima napred.
Recommended Posts