February 8, 201510 yr Skontace verovatno do pocetka trke, pa proveri jos tad. A mislim da su, sa spustom kakav je ovde, Hirscherove sanse za medalju prilicno slabe.
February 8, 201510 yr Meni Hirser nije ni u 10. A popunio sam pre par dana nekoliko trka unapred, jer sam otišao na relax vikend, pa da me ne opterećuje to. A garant bih i ja sad primetio. Mauci, nek te to ne brine mnogo, ionako bi izgubio duel :P Edited February 8, 201510 yr by Timmy
February 8, 201510 yr Iskoristio priliku da izbacim Jansrduda i ubacim Zampu. Po svemu sudeci nema leba od Jansruda u ovom spustu..
February 8, 201510 yr Kazu sad da je Bank povratio svest i da je povreda ozbiljna, ali "ne preozbiljna". Nije jos uvek zvanicna informacija, pa zato ne mogu nista preciznije da kazu.
February 8, 201510 yr Da, kazu da je dosao sebi, da je hodao. Ali ima povrede glave, sumnjaju na lom vilice, sigurno potres mozga. Za koleno je jos prerano reci, voze ga na slikanje.
February 8, 201510 yr Glupo je reci, al je Hirser profitirao od njegove povrede. jer bi kao 31. u spustu i startovao sa te pozocije. A ovako ce startovati kao prvi i dosta povecati svoje sanse.