Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Kreće SP. U 7 danas SG za žene. I odmah propuštam,jbga.

Mada da budem iskren,nešto ni nisam ushićen zbog prvenstva. Trke ko trke :)

Posted

Trke ko trke :)

Nije tako, ovde je za svaku medalja.

Posted

Stvarno :) Pričam o svom utisku, naravno da njima nije tako..

Koliko Tina može? Ja bih bio zadovoljan sa dve medalje, al da jedna bude zlatna. Al mislim da ce uzeti 2-3 bez zlata. Eventualno u kombinaciji. Nemojte sad drvlje i kamenje :D

Posted

Stvarno :) Pričam o svom utisku, naravno da njima nije tako..

Koliko Tina može? Ja bih bio zadovoljan sa dve medalje, al da jedna bude zlatna. Al mislim da ce uzeti 2-3 bez zlata. Eventualno u kombinaciji. Nemojte sad drvlje i kamenje :D

Ne, ja mislio da ne znaš da je medalja, pa sam ti otvorio oči. 

Naravno da je lični utisak, slažem se, zato su po mom mišljenju ove trke sasvim posebne. Jedna šansa i gotovo.

Bez drvlja i kamenjatm, Tina ako uzme jedno zlato (kombinacija), to će biti veleuspeh. Eventualno na podijum SG ili GS, ne verujem da može više. 

Posted

Tini naravno zelim 5 zlata, sto ce i da se desi :fantom: , ali jedino sto mi je bitno je da bude medalja u slalomu. Kakva god. Jer samo to fali. 

Posted

Bice u slalomu, potvrdjujem :)

U dvajes marke, da će biti

Shiffrin

Hansdotter

Strachová

Posted

Imam osecaj da ce ih lokalne devojke rasturiti,uzece najmanje 4 zlata.Vonova i Sifrin ce izdominirati,a ko zna mozda jos neka odveze trku zivota.Ameri kao da imaju tajming za velika takmicenja.Od ostalih cenim da ce Gutova,Feninger,Viktorija i neka Svedjanka uzeti po koju medalju.Za Tinu se nikada ne zna.Uzivajmo u svakom slucaju u dobrom skijanju  :D

Posted

Imam osecaj da ce ih lokalne devojke rasturiti,uzece najmanje 4 zlata.

Pa to mozda kad bi bilo jos 5 disciplina. :p

Pomereno za pola h zbog jakog vetra.