February 3, 201510 yr Kreće SP. U 7 danas SG za žene. I odmah propuštam,jbga. Mada da budem iskren,nešto ni nisam ushićen zbog prvenstva. Trke ko trke :)
February 3, 201510 yr Stvarno :) Pričam o svom utisku, naravno da njima nije tako.. Koliko Tina može? Ja bih bio zadovoljan sa dve medalje, al da jedna bude zlatna. Al mislim da ce uzeti 2-3 bez zlata. Eventualno u kombinaciji. Nemojte sad drvlje i kamenje :D
February 3, 201510 yr Stvarno :) Pričam o svom utisku, naravno da njima nije tako.. Koliko Tina može? Ja bih bio zadovoljan sa dve medalje, al da jedna bude zlatna. Al mislim da ce uzeti 2-3 bez zlata. Eventualno u kombinaciji. Nemojte sad drvlje i kamenje :D Ne, ja mislio da ne znaš da je medalja, pa sam ti otvorio oči. Naravno da je lični utisak, slažem se, zato su po mom mišljenju ove trke sasvim posebne. Jedna šansa i gotovo. Bez drvlja i kamenjatm, Tina ako uzme jedno zlato (kombinacija), to će biti veleuspeh. Eventualno na podijum SG ili GS, ne verujem da može više.
February 3, 201510 yr Tini naravno zelim 5 zlata, sto ce i da se desi , ali jedino sto mi je bitno je da bude medalja u slalomu. Kakva god. Jer samo to fali.
February 3, 201510 yr Bice u slalomu, potvrdjujem :) U dvajes marke, da će biti Shiffrin Hansdotter Strachová
February 3, 201510 yr Imam osecaj da ce ih lokalne devojke rasturiti,uzece najmanje 4 zlata.Vonova i Sifrin ce izdominirati,a ko zna mozda jos neka odveze trku zivota.Ameri kao da imaju tajming za velika takmicenja.Od ostalih cenim da ce Gutova,Feninger,Viktorija i neka Svedjanka uzeti po koju medalju.Za Tinu se nikada ne zna.Uzivajmo u svakom slucaju u dobrom skijanju :D
February 3, 201510 yr Imam osecaj da ce ih lokalne devojke rasturiti,uzece najmanje 4 zlata. Pa to mozda kad bi bilo jos 5 disciplina. :p Pomereno za pola h zbog jakog vetra.