Jump to content

Skijanje

Featured Replies

• Author

Trke Lindsey Vonn je sve teze gledati jer su zbog njene jurnjave za brzinom uvek na granici da budu ili savrsene ili samoubilacke.

Edited by Bane5

• Replies 2.9k
  • Views 137.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Realno ovo je jače komentiranje nego na nacionalnoj televiziji   

Dokle li Ivica moze :)

Haha, TO!

Ladno Hargin, Svaka cast :Hail:

Pogodih osmicu (svi ce imati bar toliko), al samo 1 na mestu.

Ja sam gadjao iznenadjenja i jbg :)

Tebi se moze :P

Hm, sad gledam i izgleda mi nije sacuvalo zadnji poredak koji sam sastavio sinoc. Ipak imam isto kao ti, 8 u 10 i pogodjen Hirscher.

Nista nisam stigla da odgledam sem poslednje petorice u slalomu. Sto mi je drago sto Austrijanci nisu uzeli nijednu pobedu u Kicbilu! :)

Lindsey kako je krenula, eto je na 70 do kraja 2015. :ziga:

Hm, sad gledam i izgleda mi nije sacuvalo zadnji poredak koji sam sastavio sinoc. Ipak imam isto kao ti, 8 u 10 i pogodjen Hirscher.

Cim promenis, odmah se sacuva. Valjda? Al svakako ti ne znaci nista.

A sta se cudite za Lindsey, to sto ste je vi otpisali ne znaci da nije mamojebacica :P

Nije cudjenje vec divljenje, i nije je niko otpisao, samo smo ocekivali drugaciju taktiku (nerizikovanje do SP-a) u povratnickoj sezoni. Nismo racunali na ludilo u glavi nakon sto ju je to isto ludilo sprecilo da ode u Soci. :)

Ti si bre mnogo ozbiljna :D

Edited by Timmy

Cim promenis, odmah se sacuva. Valjda? Al svakako ti ne znaci nista.

Pa ne bi bilo prvi put da sajt nesto baguje. Sinoc sam izbacio Hargina, Horosilova i jos jednog, valjda Grangea, i ubacio Yulea, mladjeg Matta i Lizerouxa. A sad ih nema, mada mozda bude kasnije kad apdejtuju rezultate.

Lindsey je nestvarna.

Nije to losa taktika. Kad ubodes tu bude i mnogo bodova za 30+. Ja ziherasim suvise, moram malo menjati do kraja.

I izvinjenje ostalima sto smaramo sa fantazijem, necemo jos mnogo :)

Ti si bre mnogo ozbiljna :D

Ma jok, samo se ti i ja nekad ne razumemo. :D Lindsey pati od jednog jakog sportskog ludila i samo neko isto tako lud je mogao da ocekuje bas ovakvu sezonu. Eto, sad sam ti rekla da si lud. Ozbiljno. I bez smajlija. 

A da necemo jos dugo o fantaziju govorimo vec 3 meseca. :D Za rizikovanje je SP idealno mesto. Tu uvek bude nekih iznenadjenja, samo ih treba ubosti. 

Edit: A kad smo vec kod Vonn i kod fantazija, bivsi muz joj drzi 5. mesto u generalnom plasmanu. I prosle sezone je bio u samom vrhu. Ne znam kako ide Woodsu. :D

Edited by Tolaa

:D

Ja na Lindsey gledam jednostavnije. Ona nikad nije taktizirala, pa mi je bilo logicno da nece ni ove sezone. Pogotovu sto je gladna pobeda posle pauze. A kvalitet nije nikom sporan. 

A tog bivseg ce stici Mauci :D