Jump to content
IGNORED

Wimbledon fantasy

Timmi

Recommended Posts

Posted

Djokovic, Tsonga, Isner,Stosur, Petkovic, Serena.Tsonga i Petkovic imaju tezak posao narednu rundu (Fed i Wozniacki) ali ocekujem tu bar jedno da prodje dalje i verujem da cu imati petoro u narednom kolu.ostali timovi su mi dosta losiji 309, 400, 1000ito..

• 4 months later...
Posted
Samo da podsetim...Ko voli da istipuje svoju dobitnu kombinaciju za Australian Open 2012.Kažite mi poznavaoci... Jel onaj Bernard Tomić dovoljno stasao da rokne Verdasca u prvom kolu... Ja ga prvo tipovao, a onda uklonio iz kombinacija...Tja... Mislim da mu je vreme i da je dovoljno stasao da bude relevantan kod kuće...
Ajd ovde da ne trolujemo tamo temu, Tomić je imo favorit protiv Verdaska.Evo mog tima:Nole, Tipsa, Delpo, Raonić, Nišikori, Kolšrajber, Sepi, FalaAzarenka, Klajsters, Serena, Hantuhova, Kirilenko, Benešova, Bartel, Voznijak
Posted

Tim Jojkića kanalNole, Delpo, Conga, Čela. Nišikori, Tomić, Bagdatis, HjuitAzarenka, Serena, Radvanska, Kanepi, Kerber, Bartel, Ži Ženg, Čakvetadze

Posted (edited)

majkovici novak, dolgo, isner, raonic, anderson, tomik, bagdatis, dimitrovvika, li, radvanska, wickmajer, petrova, barthel, matek cool.gif ,jovanovski

Edited by Takanohana
Posted

Posle 1. kola, jedino me prodala Čakvetadze, mada i ja, stavljam povredjenu igračicu, glupost.Za utehu sam mudro eskivirao Safarovu, koju sam prvo bio stavio, pa zamenio sa Kerber.

Posted

ja sam uspeo da stavim dve igracice koje su se sastale u prvom kolu :isuse:

Posted (edited)

:DSličan gaf sam imao i ja na nekom od prethodnih turnira, samo nije bilo prvo, nego drugo kolo. Jbg, mora se pogleda žreb

Edited by Garnirung
Posted

Težak dan danas, izgubio sam Tipsu, Raonića i Kirilenko i strmoglavio se na tabeli posle tri dana u prvih 15. S obzirom da favoriti dominiraju čak i kod žena rekao bih da neće više biti velikih tumbanja i da će na kraju nagrade osvojiti ovi što trenutno imaju 11 i 12 igrača u konkurenciji.

Posted

ja ostadoh sa dva muskarca i tri zene, raspad :lol: