Ras Posted July 30 Posted July 30 28 minutes ago, Tsai said: Mislim da ga Nolo nije dobio u Davis cupu Moguće je da su tu ukalkulisana i druga reprezentativna takmičenja,. Pada mi na pamet onaj ATP kup u Australiji valjda 2020. ili 2021. godine. Inače mislim da si u pravu.
Ros Posted July 30 Posted July 30 31 minutes ago, Tsai said: Mislim da ga Nolo nije dobio u Davis cupu nije. 1:0 za nadala ali nema u listi ni ATP Cup, tako da... samo single takmicenja
Tsai Posted August 4 Posted August 4 Career Super Slam je 4 GS, zlato i zavrsni turnir Samo Agasi i Novak od muskaraca
TS-CS Posted August 8 Posted August 8 On 5. 8. 2024. at 1:08, Tsai said: Career Super Slam je 4 GS, zlato i zavrsni turnir Samo Agasi i Novak od muskaraca najludje od svega je sto je on uzeo kompletan zlatni super slem posle 35. rodjendana, sa koliko je "dugovecni" Agasi batalio, i sa koliko igracima dozvoljeno ucesce na veteranskim 35+ turnirima (: sva 4 GS, masters kup i olimpijada .... sve nakon deportacije. epoháno 5 2
Engineer Posted August 9 Posted August 9 (edited) Dogodine Monte Carlo i RG i to je to što se rekorda tiče. Eventualno još jedan AO i Vimbldon čisto da zadovolji dušu. Kad vidim kako Lebron igra još uvek, cenim i da ima šanse da izjednači Marejev rekord po broju zlatnih medalja na OI Edited August 9 by Engineer 1 1
TS-CS Posted August 12 Posted August 12 Najstariji osvajaci turnira u Open eri 44 g. 7 m. - Pancho Gonzales, 1972. Kingston 43 g. 0 m. - Ken Rosewall, 1977. Tokyo 38 g. 2 m. - Roger Federer, 2019. Basel 37 g. 9 m. - Feliciano Lopez, 2019. Queens 37 g. 8 m. - Marty Reissen, 1979. Lafayette 37 g. 5 m. - Rod Laver, 1976. Detroit 37 g. 5 m. - Ivo Karlovic, 2016. Los Cabos 37 g. 2 m. - Novak Djokovic, 2024. Paris Olympics 37 g. 1 m. - Jimmy Connors, 1989. Tel Aviv 37 g. 1 m. - Gael Monfils, 2023. Stockholm 36 g. 10 m. - Roy Emerson, 1973. Pacific Coast
harper lee Posted August 12 Posted August 12 On 9. 8. 2024. at 7:02, Engineer said: Dogodine Monte Carlo i RG i to je to što se rekorda tiče. Eventualno još jedan AO i Vimbldon čisto da zadovolji dušu. Kad vidim kako Lebron igra još uvek, cenim i da ima šanse da izjednači Marejev rekord po broju zlatnih medalja na OI Tek sad ce igrati jer igra za svoju dusu i bez ikakvih konkretnih ciljeva a covek je tezak fanatik za tenis. Vise nije najbolji igrac na svetu kad se sve uzme u obzir ali je u tri najbolja a mozda cak i u dva, nemam ja previse poverenja da Siner moze da igra u kontinuitetu kao sto je igrao na pocetku ove godine. Dakle, od jedne povredice Alkaraza je daleko da bude favorit na svakom turniru na kojem se pojavi. Tako se i Federer prosvercovao do brojke od 20 Slemova pre 6-7 godina. Nerealan tip.
utilitarist Posted August 29 Posted August 29 delim video zbog ovog komentara Quote Becker vs Lendl h2h: 10 - 11. However, this is the only time Becker lost to Lendl in Grand Slam, Becker leads 5 - 1 in GS. The irony is that Becker leads 25 - 10 in h2h with Edberg, but in GS, it's 1 - 3. Spoiler teško je posle nekoliko odgledanih poena iz sve snage ne navijati za lendla koji tu i tamo raspaljuje sa bejzlajna gde se provuče i neka sjajna paralela dok sa druge strane protivnik davi servisom, volejima i slajsevima. ne znam koji procenat ljudi žali za "starim" tenisom, ono što znam je da ih ima, ali moj je utisak da tu dominiraju neiskreni navijači jer realno za čim žaliti 1 1
Hele Posted October 8 Posted October 8 Nole je dugovecan teniser pa nesto ne verujem da ce na leto biti na nivou na kom je Federer bio sa 38. godina. Imati mec lopte i igrati pet sati finale Vimbldona protiv 32. godisinjeg Novaka, kako vreme prolazi, sve vise shvatam kakav je to podvig bio.
Recommended Posts