September 15, 20222 yr 6 AO 1 RG 8 W (5 u nizu) 5 USO (5 u nizu) 6 WTF Srebro u singlu, zlato u dublu Alal vera Nedostajace mnogo
September 15, 20222 yr 13 minutes ago, Tsai said: 6 AO 1 RG 8 W (5 u nizu) 5 USO (5 u nizu) 6 WTF Srebro u singlu, zlato u dublu Alal vera +1
September 15, 20222 yr Za mene bez konkurencije najveći. U top 5 sportista ikada. Baš greota što se ovoliko mučio pred kraj. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
September 15, 20222 yr Jedan od najvecih, svakako. Rekord koji ce verovatno stajati godinama, od Vimbldona 2005 do AO 2010 je igrao u 18 od 19 GS finala
September 15, 20222 yr 33 minutes ago, Tsai said: Nedostajace mnogo Realno u penziji je već 2,5 godine, samo je sad i zvanično
September 15, 20222 yr Popular Post 56 minutes ago, Tsai said: Jedan od najvecih, svakako. Rekord koji ce verovatno stajati godinama, od Vimbldona 2005 do AO 2010 je igrao u 18 od 19 GS finala Potpuno nebitno sta prikazuje GOAT trka, kod vecine je obezbedio asocijaciju kad se pomene rec tenis, nesto slicno kao Pele ili Dzordan. Ja u svemu imam drugacije misljenje ili ukus, ali ko mene pita.
September 15, 20222 yr 2 minutes ago, Lancia said: Potpuno nebitno sta prikazuje GOAT trka, kod vecine je obezbedio asocijaciju kad se pomene rec tenis, nesto slicno kao Pele ili Dzordan. Ja u svemu imam drugacije misljenje ili ukus, ali ko mene pita. Brejdi, Tajger Vuds
September 15, 20222 yr Bio je velikan, imao je neverovatanu karijeru, osvojio je sve i obrnuo igricu, ali hajp napravljen oko njega i predstavljenje njega kao božanstva su njegovo lice i naličje. Meni neće nedostajati. Edited September 15, 20222 yr by Arkadija
September 15, 20222 yr 9 minutes ago, Arkadija said: Bio je velikan, imao je neverovatanu karijeru, osvojio je sve i obrnuo igricu, ali hajp napravljen oko njega i predstavljenje njega kao božanstva su njegovo lice i naličje. Meni neće nedostajati. Meni hoce, kako zbog igre (ne znam dal bih mogao da nabrojim tri tenisera, koje bi radije gledao) tako i zbog rivaliteta za Novakom.
September 15, 20222 yr Možemo diskutovati je li najveći ili nije, ali je svakako rodonačelnik zlatne ere tenisa, mada ga ni ja nisam nešto mirisao, bar što se ponašanja tiče. Što se igre tiče, vrhunac estetskog doživljaja tenisa.
September 15, 20222 yr Nisam ga podnosio, znate i sami, ali masivan rispekt sad osecam. A vama kojima nece nedostajati mogu da kazem da za nasih zivota necemo iskusiti vecu dramu od W 2019
September 15, 20222 yr I ono polufinale na US Openu. Dva najveća Novakova povratka u život u karijeri. I u oba je sudelovao Federer.