Ros Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, Filozof manijak said: Đoković izgubio najviše finala ali je pobedio najvise polufinala cvrc
Filozof manijak Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ono, jes, to je bitnije Ne mogu da prežalim finala koja je izgubio od tenisera koji nisu Federer ili Nadal
Tsai Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 5 minutes ago, Filozof manijak said: Ono, jes, to je bitnije Ne mogu da prežalim finala koja je izgubio od tenisera koji nisu Federer ili Nadal Ono polufinale protiv Nishikorija mi je ubedljivo najveci wtf 1
Mil@n Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, Tsai said: Ono polufinale protiv Nishikorija mi je ubedljivo najveci wtf + jebeni Čila u finalu. Al sam tad prso, uh.
Čutura Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 52 minutes ago, Filozof manijak said: Đoković izgubio najviše finala jok bre, po 11 on i lignjoslav 2
Filozof manijak Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 U pravu si Ja mu računao ovo 32.kao da ga je već odigrao.
Ros Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 pogledao sam sinoc na netflixu dokumentarac o mardi fisu "untold: breaking point" secam se da je mardi nestao nesto odjednom, ali kako i zasto nisam znao. gadna prica 1
Recommended Posts