February 4, 20169 yr Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku. Ja sam se kladio u stand up nastup da nece, a voleo bih to svim srcem
February 4, 20169 yr ja nemam dilemu. jel ima neka kvota negde? stavljam novce komocija. Kvota da ce osvojiti vise GS turnira od Federera je 1.73. Djokovic to win more career Grand Slam singles titles than Federer Win SpecialDjokovic to win more Grand Slam singles titles than Roger Federer 8/11 Edited February 4, 20169 yr by az67
February 4, 20169 yr Realno mi to izgleda: Negde oko 55% da ga prestiže. Oko 15tak % da će imati isti broj titula. I 30% da će ovaj ostati na vrhu.
February 4, 20169 yr Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku. Naravno da je moguce, ali uzmi u obzir da vec... pet godina, od Novaka i Endija, niko nije iskocio, a da je legitimni pretendent na svaki GS turnir.
February 5, 20169 yr Inace, sve ove racunice - sa 3 od 4 slema na godinu, 2-3 godine za redom, smo (olako obecanom brzinom) obracunali jos 2011te - pa vidi sta je bilo...
February 5, 20169 yr Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist.
February 5, 20169 yr Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist. I "poooomooooziii Božeeee!!"...
February 5, 20169 yr Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist. Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig.
February 5, 20169 yr Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig. bice dovoljno. do 30 ima jos 8-9 gs
February 5, 20169 yr ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama to je vrhinski sport i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo edip nepismenos' Edited February 5, 20169 yr by dùda
February 5, 20169 yr ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama to je vrhinski sport i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo Otprilike, sledeći turnir je Dubai i sve preko toga je šbbkbb. :)
February 5, 20169 yr Kvota da ce osvojiti vise GS turnira od Federera je 1.73 Baš mala kvota. Čova ipak treba da ostvari skoro 70% svog dosadašnjeg uspeha u pogledu gs trofeja.