Jump to content

Teniske legende

Featured Replies

Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku. Ja sam se kladio u stand up nastup da nece, a voleo bih to svim srcem

A i bila bi šteta da propadne sav taj talenat za stand up

ja nemam dilemu. jel ima neka kvota negde? stavljam novce komocija. 

ja nemam dilemu. jel ima neka kvota negde? stavljam novce komocija. 

Kvota da ce osvojiti vise GS turnira od Federera je 1.73.

Djokovic to win more career Grand Slam singles titles than Federer

Edited by az67

Realno mi to izgleda: Negde oko 55% da ga prestiže. Oko 15tak % da će imati isti broj titula. I 30% da će ovaj ostati na vrhu.

Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku.

Naravno da je moguce, ali uzmi u obzir da vec... pet godina, od Novaka i Endija, niko nije iskocio, a da je legitimni pretendent na svaki GS turnir.

Tesko da ce stici Lignjoslava

Cekaj, cekaj... :)

Inace, sve ove racunice - sa 3 od 4 slema na godinu, 2-3 godine za redom, smo (olako obecanom brzinom) obracunali jos 2011te - pa vidi sta je bilo... 

Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist.

Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist.

I "poooomooooziii Božeeee!!"...

Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig.

Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig.

bice dovoljno.

do 30 ima jos 8-9 gs

ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama

to je vrhinski sport

i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo

edip

nepismenos'

Edited by dùda

ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama

to je vrhinski sport

i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo

Otprilike, sledeći turnir je Dubai i sve preko toga je šbbkbb. :)

Kvota da ce osvojiti vise GS turnira od Federera je 1.73

Baš mala kvota. Čova ipak treba da ostvari skoro 70% svog dosadašnjeg uspeha u pogledu gs trofeja.