Jump to content
IGNORED

Teniske legende

Boza_zvani_Pub

Recommended Posts

Posted

Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku. Ja sam se kladio u stand up nastup da nece, a voleo bih to svim srcem

Posted

A i bila bi šteta da propadne sav taj talenat za stand up

Posted

ja nemam dilemu. jel ima neka kvota negde? stavljam novce komocija. 

Posted

Realno mi to izgleda: Negde oko 55% da ga prestiže. Oko 15tak % da će imati isti broj titula. I 30% da će ovaj ostati na vrhu.

Posted

Tesko da ce stici Lignjoslava. Mnogo je 6 komada, a sigurno ce neko nov da eksplodira u jednom trenutku.

Naravno da je moguce, ali uzmi u obzir da vec... pet godina, od Novaka i Endija, niko nije iskocio, a da je legitimni pretendent na svaki GS turnir.

Posted

Tesko da ce stici Lignjoslava

Cekaj, cekaj... :)

Posted

Inace, sve ove racunice - sa 3 od 4 slema na godinu, 2-3 godine za redom, smo (olako obecanom brzinom) obracunali jos 2011te - pa vidi sta je bilo... 

Posted

Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist.

Posted

Novak sad i Novak 2011 nisu isto. Kao ni konkurencija tad i sad. I obe promene su u Novakovu korist.

I "poooomooooziii Božeeee!!"...

Posted

Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig.

Posted

Jedna stvar mu nikako ne ide na ruku, a to su godine. Sve što uzme posle 30e je podvig.

bice dovoljno.

do 30 ima jos 8-9 gs

Posted (edited)

ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama

to je vrhinski sport

i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo

edip

nepismenos'

Edited by dùda
Posted

ja se nikako ne bih zaletala sa tim računicama

to je vrhinski sport

i najmanje pomeranje nekih činilaca može da učini čudo

Otprilike, sledeći turnir je Dubai i sve preko toga je šbbkbb. :)

Posted

Kvota da ce osvojiti vise GS turnira od Federera je 1.73

Baš mala kvota. Čova ipak treba da ostvari skoro 70% svog dosadašnjeg uspeha u pogledu gs trofeja.