Shitgenstein Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Kako stići sada do hrvatske? Nema buseva, ne vozi gea, terra...
ivy Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 mozda ,,Bla,bla car,, ne znam puno o tome ali drug mi kaze da ide tako u Grcku
smorenko Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Nisam se cuo s ljudim mesec dana, ali valjda voze: Ovi prvi su za Istru 0638139228 Ovi za Split i okolinu 0656056220. Ako neko bude zvao ili isao nek samo potvrdi da jos rade. Hvala
nezvanova Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 je l neko zna da li za hrvatsku vazi nas PCR test, ne stariji od 48 h? ili mora da se uradi kod njih? ili da saljem njihovom MUPu mailom, pa da imam zvanicni odgovor?
stajebrebilo Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Kakva je situacija za ulazak u HR iz Srbije? Vakcinisani 3x mogu bez problema?Treba mi par infoa za ZG...idem prvi put, na vikend...sta videti, gde u gradu uzeti stan na airbnb...?
Willow Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Jel bio neko u skorije vreme do Makarske sa BG tablama? Kako vam se čini ta ideja?
Djuro Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 1 hour ago, Willow said: Jel bio neko u skorije vreme do Makarske sa BG tablama? Kako vam se čini ta ideja? bio sam ja u novembru, Sibenik/Zadar/Primosten/Makarska. Parkirali smo i napolju i u javnim garazama. Da budem iskren, nije mi bilo bas svejedno ali apsolutno nikakvih problema nije bilo. 1
ntwadumela Posted July 7 Posted July 7 Jeste staro, ali da podelim sveže utiske. Upravo smo u Makarskoj, došli kolima, s tim da smo automobil ostavili kod gazde apartmana u dvorištu po dolasku, "za svaki slučaj". Nije bilo nikakvih konkretnih problema, osim što smo par puta osetili promenu odnosa prema nama dvoma (na gore) nakon što smo progovorili ekavicom. Bukvalno zavisi od osobe do osobe - neko je izuzetno ljubazan baš zato što čuje odakle smo, drugi nas ignoriše nakon tog saznanja. Ali svakako nikakvih incidenata nije bilo. Mislim da će možda 1 od 100 srpskih automobila biti vandalizovan, meni se ta verovatnoća nije dopala, pa smo igrali "na sigurno" i odlučili da ne ostavljamo auto na javnim parkinzima pored plaža i sl.
Recommended Posts