Mil@n Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Moj skromni doprinos.Čuvene Vatikanske spiralne stepenice. Mogao sam to ukadrirati bolje, ali u datom momentu sam prevideo značaj i potencijal lokacije. :)
Indy Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Mogao si bolje, posebno ako umeš da levitiraš. :P Ali, crno-belo je dušu dalo za te fotke.Od svega je najteže u tim turističkim fotkama, a da ne izgledaju turističke - otarasiti se suvišnih ljudi (jedna strateški pozicionirana figura, međutim, može magično da oživi mrtvu fotku).Blagodaću fotošopa, i to je moguće (mnoooogo lakše nego nekad), to kroz "clone", kao i strateškim zatamnjivanjem.
Mil@n Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Mogao si bolje, posebno ako umeš da levitiraš. :P Ma odsekao sam donji deo, mogao sam (možda) da gurnem aparat više ka napred, pošto imam tilt ekran i da izvučem cele gelendere.
jms_uk Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Ali, crno-belo je dušu dalo za te fotke.Od svega je najteže u tim turističkim fotkama, a da ne izgledaju turističke - otarasiti se suvišnih ljudi (jedna strateški pozicionirana figura, međutim, može magično da oživi mrtvu fotku).Evo i moj pokusaj na istom mestu, pre 3 godine - samo jedna figura :)http://www.flickr.co..._uk/3429376215//shameless self plug over Edited July 7, 2012 by jms_uk
Indy Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 /shameless self plug overNego šta, nego self plug. Ova ti je baš odlična:)
jms_uk Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Pariski metro, ovog vikenda [click for large] ISO 800
CrniRok Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Sirena.Jako ruzno, i to ne samo estetski... Pijaca na Banovom Brdu, jesen 1996.[click for large] Ekstra ! Edited July 28, 2012 by CrniRok
Indy Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Adanowsky; Sirena Ukoliko nema specijalnog razloga za drugačije, mi ovde kačimo naše autorske radove. :ss1:Fotke koje ti se jako sviđaju mogu da idu na Majstore Fotografije... a konkretno ova bi mogla i na pdf Kulinarstvo, da se malo ishrani.
Recommended Posts