ToniAdams Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Ja kad sam saznao da ono nije dupe od dženifer bils malo sam umro :(
maheem Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Kad smo kod srceparajućih scena sa Chernobyl teme, setih se scene naručivanja sendviča glavne junakinje u Ne gledaj mi u pijat. Morao sam napraviti pauzu u gledanju koliko sam plakao
Бруклинский Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 (edited) Posto je Terminator 2 najbolji film svih vremena, onda treba iz tog filma izdvojiti najbolju scenu, a to nije lako jer je svaki sekund tog filma savrsenstvo. Arnold Schwarzenegger je drugi naj kul covek u istoriji ove planete (Bruce Lee je nedodirljiv), tako da scena mora biti neka vezana samo za njega. Nakon dugog i mukotrpnog razmisljanja, nekoliko legendarnih scena je uslo u moj uzi izbor, medjutim ipak je secenje ruke nesto neponovljivo. Edited May 30, 2020 by Бруклинский
mustang Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 (edited) da mi neko pricao da postojis, rekla bih mu da laze Edited May 30, 2020 by mustang
Бруклинский Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Nadam se u pozitivnom smislu Nego ipak moram da okacim jos jednu scenu iz tog filma, svaki put mi zasuze oci kad je gledam, sta cu kad nisam robot kao moj idol Schwarzy
Бруклинский Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Nema veze, ti si meni jako gotivna, tako da od mene imas samo maksimalni rispekt, iako je to ocigledno jednosmerna ulica
Svarog Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) sinoć ponovo gledao He Got Game. podsetio sam se koliko je dobra estetika i ritam u filmu. opening scene više liči na neki muzički spot, ali sjajno postavlja kontekst za ostatak filma. Edited June 18, 2020 by Svarog
Бруклинский Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 On 18.6.2020. at 9:41, Svarog said: sinoć ponovo gledao He Got Game. podsetio sam se koliko je dobra estetika i ritam u filmu. opening scene više liči na neki muzički spot, ali sjajno postavlja kontekst za ostatak filma. Odlican je He Got Game, to mi je jedan od najboljih Spike Lee filmova, uz Clockers, 25th Hour i Inside Man. Ali zna se koja je najbolja scena iz tog filma, kad Ray Allen ima "grupnu debatu" sa priznatim Oscar-winning glumicama Jill Kelly i Chasey Lain Pokusavao sam da nadjem tu scenu, medjutim izgleda da youtube i slicni dosadni sajtovi ne dozvoljavaju taj materijal, kakvi smaraci. Pretpostavljam da su oni drugi striming sajtovi ovde zabranjeni, pa koga zanima scena, lako ce je pronaci, evo samo jedne slicice.
Jimmy Kowalski Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 19 hours ago, mustang said: auh. covek genije falling down mi jedan od omiljenih filmova. Remek delo koje je iz nekog razloga criminally overlooked.. Jedna od omiljenih scena: 2
Ajant23 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 To je gola žena. Da ti je bilo stalo do Bresona, našao bi milion drugih scena. Ovako mu spuštaš golom ženom. Pa šta što je snimao gole žene!
Recommended Posts