francuski sobar Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Film mi u magli, oni se nisu maznuli nikako valjda ali ima jedan jak sekund gde bili peva a skarlet ga gleda baš onako...
Pontijak Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 (edited) meni je ovo najpotresnija scena od svih mogucih scena svih mogucih filmova @namenski citao raspravu o identitetima™ i ova scena je prava ilustracija za jedan od tvojih stavova https://www.youtube.com/watch?v=DZ9bht5H2p4 pfff... ne umem da postavim snimak :( Edited May 17, 2018 by Pontijak
roksi Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 scena po scena, prikacicu ceo film. neodoljivo:)) (ako nisam vec ovo i kacila)
roksi Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 upravo odgledah tragicno glupi manhattan nocturne ali me je dzenifer odusevila kako se drzi - divna je. pa me podseti da je vreme da se obnovi jedan od A-class B-grade filmova:)) bas mi se gleda - sooo trashy and overly dramatic but in a great way (mada je ovo dublerka marine jahan - nista manje bozanstvena)
Recommended Posts