renne Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 https://www.njuz.net/djokovicu-fale-jos-vimbldon-i-australijen-open-da-na-svim-gren-slemovima-pogodi-linijskog-sudiju/
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 došo na njivu da se slika. plus ovde ima neki stiropor da baunsuje svetlo. a možda je i kabina kombajna,
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 8 minutes ago, nisam ja said: došo na njivu da se slika. plus ovde ima neki stiropor da baunsuje svetlo. a možda je i kabina kombajna, I jos neka tatu umotvorina na podlaktici. Paor, nema sta.
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 piše: kako seješ tako žanješ, al loša cena. na sanskitu. 1
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Piše: Ash nazg durbatulûk Ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk Agh burzum-ishi krimpatul na crnom jeziku Mordora
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ali sa kakvim naporom je samo stego mali prst, umesto da ga pusti slobodno ko F.Manijak.
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 a jes vido moj malić? aj uzdravlje, otvorio sam pivo u zabludi da će tako posao lakše ići.
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 7 minutes ago, nisam ja said: a jes vido moj malić?
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 1 minute ago, Filozof manijak said: De si potrcao, jbt¿ Pitao je mene
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) 2 minutes ago, nisam ja said: pa šta sad. ako ništa, na pravom smo topiku. tako sam jedanput slično izjavio, pa sam nepravedno proglašen manijakom i egzibicionistom esid. znam kog je pit'o zato sam i dotrč'o Edited October 9, 2020 by Filozof manijak
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, Lancia said: De si potrcao, jbt¿ Pitao je mene +surov si lanćo. pa jel viš da ga je ostavio dećko danas?
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, nisam ja said: +surov si lanćo. pa jel viš da ga je ostavio dećko danas? Ima da ga zaboravi, cim singerica istrci na teren
Recommended Posts