October 7, 20204 yr https://www.njuz.net/djokovicu-fale-jos-vimbldon-i-australijen-open-da-na-svim-gren-slemovima-pogodi-linijskog-sudiju/
October 9, 20204 yr došo na njivu da se slika. plus ovde ima neki stiropor da baunsuje svetlo. a možda je i kabina kombajna,
October 9, 20204 yr 8 minutes ago, nisam ja said: došo na njivu da se slika. plus ovde ima neki stiropor da baunsuje svetlo. a možda je i kabina kombajna, I jos neka tatu umotvorina na podlaktici. Paor, nema sta.
October 9, 20204 yr Piše: Ash nazg durbatulûk Ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk Agh burzum-ishi krimpatul na crnom jeziku Mordora
October 9, 20204 yr Ali sa kakvim naporom je samo stego mali prst, umesto da ga pusti slobodno ko F.Manijak.
October 9, 20204 yr a jes vido moj malić? aj uzdravlje, otvorio sam pivo u zabludi da će tako posao lakše ići.
October 9, 20204 yr 2 minutes ago, nisam ja said: pa šta sad. ako ništa, na pravom smo topiku. tako sam jedanput slično izjavio, pa sam nepravedno proglašen manijakom i egzibicionistom esid. znam kog je pit'o zato sam i dotrč'o Edited October 9, 20204 yr by Filozof manijak
October 9, 20204 yr Just now, Lancia said: De si potrcao, jbt¿ Pitao je mene +surov si lanćo. pa jel viš da ga je ostavio dećko danas?
October 9, 20204 yr Just now, nisam ja said: +surov si lanćo. pa jel viš da ga je ostavio dećko danas? Ima da ga zaboravi, cim singerica istrci na teren