copkillah Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 dobra osmobitna muzika > dobra 'moderna' muzika iz igara
Razzmatazz Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Tru dat. Danas imaju simfonijske orkestre na raspolaganju, a tada je talentovani nerd morao svašta da izvuče iz trokanalnog SID-a.
bigvlada Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Nije iz igre već je inspirisana igrama. Teška navlaka, mogu da je slušam satima. Ista pesma, dva različita spota.
harper lee Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) ... Edited December 4, 2015 by harper
Svarog Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 na stranu reakcije tinejdžera ali ovo je, u stvari, odlično. koliko igara možete da prepoznate po muzici... uspeo sam da promašim Mortal Kombat i NBA Jam
bigvlada Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 na stranu reakcije tinejdžera ali ovo je, u stvari, odlično. koliko igara možete da prepoznate po muzici... uspeo sam da promašim Mortal Kombat i NBA Jam Ovo je njima retro? Traži se Bren Mekgvajer da im objasni šta je kvalitetna muzika.
Miljenko Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 I dalje sam sokiran, koliko je Witcher 3 dobra igra u celini, a ekspanzije ostavih nakon sto ponovo predjem prva dva dela. Velicanstvena tema:
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 I dalje sam sokiran, koliko je Witcher 3 dobra igra u celini, a ekspanzije ostavih nakon sto ponovo predjem prva dva dela. Velicanstvena tema: +1 Prva ekspanzija, iako je sjajno urađena, ima neku tugu u sebi, jer se segment priče sa glavnim likovima završio. Bar za sada, mada živim u nadi da će naići ponovo.
Recommended Posts