copkillah Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 'ajd sad, to je univerzalna "ozbiljna sam faca" poza za fotografisanje, nikakav tviter-endemizam.
Аврам Гојић Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 jbg, mora da se stavi šaka na bradu da bi bio tviteraš...to je signal da si duhoviti i pronicljivi komentator aktuelnih drustvenih prilika.
Hella Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 imam čudan osećaj da je ivana paradajz nekog tviter turiste...a sto je ovaj navalio na nambiju™ ko blesav? lažni nalog u službi podrivanja demokratije u srbiji.
teacher Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 a sto je ovaj navalio na nambiju™ ko blesav? pa kao šali™ se na svoj račun, ciljajući da ima mnogo važnijih tema od njegovog lapsusa, a koje imaju manji odjek u tzv medijima...
gospa buba Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) lažni nalog u službi podrivanja demokratije u srbiji.aaa. kapiram. i jutros je lazni boza jadikovao u nekom kaziprstu ^_^pa shto ne viche nisam ja? :P Edited March 26, 2013 by thermal bug
Prospero Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 http://www.facebook.com/ivana.djujichvala, nadao sam se da je nešto više od tzv young adult fb napućenice. :)
teacher Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 hvala, nadao sam se da je nešto više od tzv young adult fb napućenice. :)mogao bi da razmisliš o influential tvitovanju, pošto imaš veru u ljude i tzv pozitivan pogled na život...
*edited by mod Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Veliki udar na viralnost u Srbiji. Istokov sajt blokiran za serovanje na Facebook.O kukavno srpstvo ugaseno...
Lezilebovich Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) Zukeberg puca od zavisti i ne da dalje sirenje ideja. Nego, kako zabranjen za serovanje ?edit: reportovali ga ? Edited April 1, 2013 by Lezilebovich
*edited by mod Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Eno kuka Istok po fejsu kako su ga reportovali i ne moze da seruje bas nista. I nije mu zao njega, vec onolikih hiljada ljudi kojima ti tekstovi pomazu.
zoki Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 e, šteta, a baš sam hteo da se posvetim targetingu, viralnim reklamama i brendingu...
Turnbull Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Eno kuka Istok po fejsu kako su ga reportovali i ne moze da seruje bas nista. I nije mu zao njega, vec onolikih hiljada ljudi kojima ti tekstovi pomazu.??Zbog onog kretenskog naslova?
Recommended Posts