Jump to content
IGNORED

365(ne)lepihdana

kim_philby

Recommended Posts

Posted

'ajd sad, to je univerzalna "ozbiljna sam faca" poza za fotografisanje, nikakav tviter-endemizam.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

152

• Turnbull

137

• Аврам Гојић

120

• gospa buba

87

Posted
Dusko_Vukajlovic.jpgVladan_Filipovic.jpgMarko-Rakar_resize.jpgivan-tasovac.jpgIvana_Djujic.jpgjbg, mora da se stavi šaka na bradu da bi bio tviteraš...
to je signal da si duhoviti i pronicljivi komentator aktuelnih drustvenih prilika.
Posted

a sto je ovaj navalio na nambiju™ ko blesav? :unsure:

Posted
imam čudan osećaj da je ivana paradajz nekog tviter turiste...
lažni nalog u službi podrivanja demokratije u srbiji.
Posted
pa kao šali™ se na svoj račun, ciljajući da ima mnogo važnijih tema od njegovog lapsusa, a koje imaju manji odjek u tzv medijima...
Posted (edited)
lažni nalog u službi podrivanja demokratije u srbiji.
aaa. kapiram. i jutros je lazni boza jadikovao u nekom kaziprstu ^_^pa shto ne viche nisam ja? :P Edited by thermal bug
Posted
hvala, nadao sam se da je nešto više od tzv young adult fb napućenice. :)
mogao bi da razmisliš o influential tvitovanju, pošto imaš veru u ljude i tzv pozitivan pogled na život...
Posted

Veliki udar na viralnost u Srbiji. Istokov sajt blokiran za serovanje na Facebook.O kukavno srpstvo ugaseno...

Posted (edited)

Zukeberg puca od zavisti i ne da dalje sirenje ideja. Nego, kako zabranjen za serovanje ?edit: reportovali ga ?

Edited by Lezilebovich
Posted

Eno kuka Istok po fejsu kako su ga reportovali i ne moze da seruje bas nista. I nije mu zao njega, vec onolikih hiljada ljudi kojima ti tekstovi pomazu.

Posted

e, šteta, a baš sam hteo da se posvetim targetingu, viralnim reklamama i brendingu... :cry:

Posted
Eno kuka Istok po fejsu kako su ga reportovali i ne moze da seruje bas nista. I nije mu zao njega, vec onolikih hiljada ljudi kojima ti tekstovi pomazu.
??Zbog onog kretenskog naslova?