Lezilebovich Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) moze prepev za nas bez fejsa, umirem od znatizelje. Evo ideje za biznis. U mnogim automobilima u Beogradu nalazi se gomila metalnih evra koji su ljudima ostali sa raznih letovanja, putovanja itd. Ljudi ih tu drže jer naše menjačnice neće da ih zamene i ne znaju šta da rade s njima. Ako biste stajali na semaforima i nudili ljudima da im kupite sve te evre za dinare po 80% od zvaničnog kursa, masa ljudi bi pristali jer im taj novac ionako samo skuplja prašinu. Ako bi prosečna transakcija bila 5-10 evra i ako obradite 50 automobila dnevno, mesečna zarada može da bude oko par hiljada evra. Edited March 20, 2013 by Lezilebovich
Kelt Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) Istok Pavlovic odeš u Italiju, Austriju, Sloveniju... i zameniš za papirne Ima puno srebrnih novčića sa likom Tita, otkupiš sve, pretopiš u polugu, prodaš, uložiš na berzu, obrneš, kupiš zlato. Voila. Srebro u zlato. Edited March 20, 2013 by Kelt
Turnbull Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [/size]Ima puno srebrnih novčića sa likom Tita, otkupiš sve, pretopiš u polugu, prodaš, uložiš na berzu, obrneš, kupiš zlato. Voila. Srebro u zlato. :lolol:
Venom Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ja sam imao samo jedan zlatnik sa likom Tita. Keltov plan mi je bezvredan. Mozda profesor Istok ima resenje?
morgana Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ja imam lazni zlatnik sa olimpijade, iz novosti osam.
Indy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Samo se vi zajebavajte, neko će se već obogatiti sa Istokovom idejom. Danas samo glupe ideje uspevaju (eg. Facebook).
gagorder Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) morao bi istok prvo da nadje neki "dugacak" semafor, pa da se registruje kao menjacnica (moze i kod mame na kucnoj adresi), pa da sroci opste uslove poslovanja u 140 karaktera (to ne bi trebalo tesko da mu padne), pa da se izbori sa zatecenim prosjacima, peracima sofersajbni i prodavcima halo oglasa, alata i stapova za pecanje. kontrola narodne banke bi mu dolazila na rolerima. svako jutro da se informise o zvanicnom kursu. ne bi smeo da se ogranici na evro. sta je sa kunama i markama? i naravno, da da otkaz na fakultetu. Edited March 20, 2013 by gagorder
Zeleni sto Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Možda ga prosto mrzi da ide do menjačnice, pa hoće svoje sitne evre koji su mu ostali od raznih letovanja, putovanja itd. da uvalja nekom nesretniku na semaforu.
Töölönlahti Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) ... i naravno, da da otkaz na fakultetu.Toliko bi ljudi moralo da od nekog drugog nauči da se bavi Googleom i Google Analyticsom, a razna nova zanimanja koju je oblast iznedrila™ postala bi neplanirano deficitarna! :(edit:typo Edited March 20, 2013 by Oxymoron
Ariel Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Pa ono meni je ovo 100% jasno da je zajebancija, greh je u tome što je nesmešna.
morgana Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ima li ista sto istok radi bas bas dobro, od silnih stvari kojima se bavi? bez cinizma pitam.
Recommended Posts