copkillah Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 sprdajte se vi, al uticajdzija ce da bocne zapracenunot really.šanse za to su oko pola promila, iako je kurva u pitanju.
Turnbull Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) not really.šanse za to su oko pola promila, iako je kurva u pitanju.Okej, slut-shaming je tačka na kojoj se isključujem iz zajebancije. Nije moguće da ne vidiš crtu koju prelaziš sa ovakvom zajebancijom, a bez ikakve potrebe. Nije smešno, samo je grozno. Edited January 23, 2013 by Syme
pacey defender Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 http://aleksandarnikolic.lifesuccessconsultants.com/Main/Home/jel bio ovaj?
JozoMujica Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) . Edited February 1, 2013 by gotivac
zema Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 http://aleksandarnik....com/Main/Home/jel bio ovaj?carski:So What is a LifeSuccess Consultant, and Why would that Interest You?“A LifeSuccess Consultant takes youfrom the brink of possibility to the pathof infinite probability.”al' ovaj siri lepe dane van srbijice, vratimo se, ipak, domacem
Conspirator Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Sram ih bilo, ni tih 20000 nisu zaslužili zato što otaljavaju. Edited February 2, 2013 by Conspirator
Töölönlahti Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Pa kad ne umeju da cene svoj rad i pregovaraju sa poslodavcem. I on je tako prvi put, znate, tražio premalo...
ExicPL Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Istok Pavlovic Koliko se našlo ljudi da prokomentariše kako je ovaj post uperen protiv ljudi koji rade za 20 hiljada. Jeste, baš sam hteo da kažem da su oni krivi za sve. Probajte da sagledate širu sliku, ceo sistem, ili nemojte komentarisati.
gospa buba Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 shalio se dechak, pa shto ne kazete odmah da treba da se gleda shira slika <_<
urkozamanje Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 sto bi rekla jedna moja koleginica: "jeb'te se bre. dok nisam pocela da radim sa vama, imala sam neku vrstu postovanja prema momcima koji zavrse etf. sjebaste mi koncept!".
Recommended Posts