Dagmar Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Da, čime se taj lik bavi? Prodaje avio karte preko svog sajta i dobar je 7€ po svakoj karti, ako sam dobro ispratio. Šta još radi?Wilde, vidi se da nisi viralan, #nominativNa koju foru može da bude jeftinije preko njega nego preko sajta kompanije, a još se i dodatno ugrađuje?
pacey defender Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Čekajte, vi sada postavljate pitanje zbog čega postoje agencije i agenti preko kojih ljudi kupuju avio karte?Problem sa fakin torbicom nije to kako zarađuje (ako je ovo model njegovog poslovanja) nego to što se userava ljudima u život svojim 365 pogledom na svet.
bergasa19 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Problem je sto su budale u centru paznje. Ipak to nije neka novost, zar ne.
Wilde Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Da, čime se taj lik bavi? Prodaje avio karte preko svog sajta i dobar je 7€ po svakoj karti, ako sam dobro ispratio. Šta još radi?Wilde, vidi se da nisi viralan, #nominativPa kad neće da me pozovu na #tweetup da naučim :( #onokad
Töölönlahti Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Svoj davno doživljeni ali nikada zaboravljeni prvi tinejdžerski poljubac sa brucošijade u suterenu Više poslovne*, Zorana je Istok ponovo sreo na otvaranju #predivan Costa Coffee lokala na Bulevaru jedne optimistične postpetooktobarske vračarske večeri i nerazdvojni su ever since.* - Na brucošijadu ga je maloletnog prokrijumčarila komšinica Svetlana koju je bio blam da ode sama i ispadne lejmer, a Istok je delovao kao pogodan pratilac pošto je bio bucili i ruku na srce izgledao kao manja i nešto ružnija devojčica, zbog čega je i upao u oko starijem i znatno korpulentnijem, ali nimalo više socijalno prilagođenom Zoranu.Danas često zajedno provode vreme praveći lažne profile da bi lajkovali Delta Sport entitete na društvenim mrežama i ostavljali negativne komentare na stranicama kampanja koje zagovaraju promene načina razmišljanja koje vode ka boljoj budućnosti. Takođe, jedu s nogu, šlihtaju se po strankama, nose roze i slikaju police kada se vrate iz Tempa.Realno, otkud vam uopšte ideja da se on nečim zaista bavi?
pacey defender Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To lajkovanje stranaka je 1 dno - mislim na Torbicu koji sa Ivičinim gejom Borisom tvituje da je protiv parade, i na Istokovo brendiranje Tesle odmah nakon izvora.
Turnbull Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To lajkovanje stranaka je 1 dno - mislim na Torbicu koji sa Ivičinim gejom Borisom tvituje da je protiv parade, i na Istokovo brendiranje Tesle odmah nakon izvora.To je to.
copkillah Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Pa kad neće da me pozovu na #tweetup da naučim :( #onokadNa temu tvitapa, vidim da ima neki Neša koji ide na svaki jebeni događaj koji se organizuje. Mislim da je liku zanimanje da prisustvuje tvitapima i sličnim dešavanjima.
Joshua Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) apelujem na forumaše da za sledeće okupljanje trebuju od tičera ovakve pozitiva nejmtagove, a ne da se okupljaju anonimno ko ološ neki. i svako da napiše gde radi, da se širi netvork. zato nas i ne zovu na one domaće webiventove, kad smo ko indijanci... :(ivančica :wubić: Edited January 17, 2013 by Joshua
Joshua Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 to. ali "u" da bude malo, da lepo i treće "P" dođe do izražaja - subliminalno plasiranje brenda itakoto... može i ParaPsihoPozitiva ^_^
Wilde Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 to. ali "u" da bude malo, da lepo i treće "P" dođe do izražaja - subliminalno plasiranje brenda itakoto... može i ParaPsihoPozitiva ^_^RT!
Lezilebovich Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 mogli bi da napravimo twitter topik na #PPP #win
Recommended Posts