gospa buba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 uchitelju, mnogo je lepshe kad je okrecheno. ko da bi ruke nekom otpale <_<
teacher Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 uchitelju, mnogo je lepshe kad je okrecheno. ko da bi ruke nekom otpale <_<tebi je izgleda farba skupa?
Turnbull Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Uvedimo ponovo radne akcije! Mi gradimo Deltu, Delta otpušta nas!
Wilde Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Bagra, inače, referira na to što je neko okačio fotografije sa dečjeg odeljenja očne klinike, koja je u jadnom stanju čak i za naše uslove (završilo i na Blicu).Ovaj lik je veći bednik i od Iskota™..
Turnbull Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zoran Torbica @torbicaKao i obično, ja tvitam šta tiha večina misli :)Expand Reply Retweet Favorite
Wilde Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ja na takve tvitove pomislim ono što bi revolucionarna organizacija na čelu s empeom uradila.
gospa buba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Bagra, inače, referira na to što je neko okačio fotografije sa dečjeg odeljenja očne klinike, koja je u jadnom stanju čak i za naše uslove (završilo i na Blicu).на дечјем одељењу очне клинике клиничког центра србије раде апсолутни богови.никад у животу нисам срела љубазнији свет, и сестре и специјалисте.тамо лекар држи амбуланту док год има пацијената.значи до пола 7 увече.мислим да нема разлога на не окречи мало. до пола 9. Edited January 16, 2013 by thermal bug
teacher Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 на дечјем одељењу очне клинике клиничког центра србије раде апсолутни богови.никад у животу нисам срела љубазнији свет, и сестре и специјалисте.тамо лекар држи амбуланту док год има пацијената.значи до пола 7 увече.мислим да нема разлога на не окречи мало. до пола 9.žao im farbe, majku im njihovu besposličarsku...
ExicPL Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 a i ne umeju da trampe lekove i drugi materijal za cetku u krec kao torbica, kad je onomad bio u vojsci pa krecio magacin za kuvarske uniforme
Dr Arslanagić Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zoran Torbica @torbicaKao i obično, ja tvitam šta tiha večina misli :)ExpandReply Retweet Favorite Ko je dotično đubre?
Turnbull Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pa u stvari, ne znam šta da ti kažem osim očiglednog - tviteraška veličina. PR-ovac i Istokov drugar. Šta ćeš više.
Wilde Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Samo još jedan iz varagićevske sekte preprodavaca #pozitive i #optimizma. Retko gadan soj.
pacey defender Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Da, čime se taj lik bavi? Prodaje avio karte preko svog sajta i dobar je 7€ po svakoj karti, ako sam dobro ispratio. Šta još radi? Wilde, vidi se da nisi viralan, #nominativ
Recommended Posts