copkillah Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Mislim da on voli kada ga svi napadaju, druge nema.
gospa buba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) on to misli u kapitalizmu da sama krechim ofis? mozda i mishkovicu i kosticu da pomognem na poljoprovrednim dobrima? volonterski, za kachket i majicu? :unsure:da li ovo ima neki kontext, iz kog ga sada tendenciozno i maliciozno ischupavamo, tj iz kontexta?mislim, helou :rolf:ali neki fengshui moze da se odradi, sto da ne, mislim, vazna je ta 1 energija -_- Edited January 16, 2013 by thermal bug
Ryan Franco Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 al do jaja mu je kombinacija ove misli i ove profil slike.
teacher Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 al do jaja mu je kombinacija ove misli i ove profil slike. koje misli?
Ryan Franco Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dobro nećemo sad uvek da stavljamo znake navoda. nekad se i podrazumevaju. :)
gospa buba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dokoni ste, umesto da krechite prvobitnu akumulaciju <_<
teacher Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dokoni ste, umesto da krechite prvobitnu akumulaciju <_<ja sam već uzeo četku u ruke. energija!
gospa buba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ti da cutish! ^_^maximalno, mogu da te pustim da birash boju :P
braca Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 a ako je tesno, može li se neka kancelarija i dozidati? mislim, kad već dotle došlo, energija i tako to...
Ryan Franco Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ti da cutish! ^_^maximalno, mogu da te pustim da birash boju :Phaha, tomsojerovski momenat!
Vapad Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Sasvim normalno. U mojoj bivšoj, državnoj, firmi, je odlučeno da ne može svaka služba da unajmljuje ljude za održavanje no će to biti centralizovano, posao dobio telus (telekom usluge - firma nastala cepanjem telekoma) a po ugovoru nisu bili u obavezi da usisavaju svaki dan, peru prozore uopšte, zavese ili čiste toalete, u stvari po ugovoru je izgleda bilo da dođu na četiri sata, popiju kafu i promljaju prljavom krpom po stolu, eventualno izbace smeće ako ga ima previše. Tako da svako čisti svoje prozore, ako mu smetaju muzgavi, kolega pere zavese kada dođe vreme, i ozbiljno razmišlja da odvoji malo poludisperzije kada bude krečio svoj stan pa da okreči i kancelariju. Zašto, zato što je naređeno da se mora štedeti, negde, a tu je najlakše. I kada je ponuđeno da se odvoje sredstva, rukovodioci su odbili, to je plus u tefteru kod velikih glava, štede ljudi. Tako da ove "misli" kod nas vrede, prava preporuka za visoko mesto.
Leia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ti da cutish! ^_^maximalno, mogu da te pustim da birash boju :Ponda ti prepustam izvedbu, kao inzenjerki koja se razume u mehaniku kretanja cetke ^_^
Recommended Posts