Jump to content
IGNORED

365(ne)lepihdana

kim_philby

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

152

• Turnbull

137

• Аврам Гојић

120

• gospa buba

87

Posted

Mislim da on voli kada ga svi napadaju, druge nema.

Posted (edited)

on to misli u kapitalizmu da sama krechim ofis? mozda i mishkovicu i kosticu da pomognem na poljoprovrednim dobrima? volonterski, za kachket i majicu? :unsure:da li ovo ima neki kontext, iz kog ga sada tendenciozno i maliciozno ischupavamo, tj iz kontexta?mislim, helou :rolf:ali neki fengshui moze da se odradi, sto da ne, mislim, vazna je ta 1 energija -_-

Edited by thermal bug
Posted

al do jaja mu je kombinacija ove misli i ove profil slike. :lol:

Posted
al do jaja mu je kombinacija ove misli i ove profil slike. :lol:
koje misli?
Posted

dobro nećemo sad uvek da stavljamo znake navoda. nekad se i podrazumevaju. :)

Posted

dokoni ste, umesto da krechite prvobitnu akumulaciju <_<

Posted
dokoni ste, umesto da krechite prvobitnu akumulaciju <_<
ja sam već uzeo četku u ruke. energija!
Posted

ti da cutish! ^_^maximalno, mogu da te pustim da birash boju :P

Posted

a ako je tesno, može li se neka kancelarija i dozidati? mislim, kad već dotle došlo, energija i tako to...

Posted
haha, tomsojerovski momenat!
Posted

Sasvim normalno. U mojoj bivšoj, državnoj, firmi, je odlučeno da ne može svaka služba da unajmljuje ljude za održavanje no će to biti centralizovano, posao dobio telus (telekom usluge - firma nastala cepanjem telekoma) a po ugovoru nisu bili u obavezi da usisavaju svaki dan, peru prozore uopšte, zavese ili čiste toalete, u stvari po ugovoru je izgleda bilo da dođu na četiri sata, popiju kafu i promljaju prljavom krpom po stolu, eventualno izbace smeće ako ga ima previše. Tako da svako čisti svoje prozore, ako mu smetaju muzgavi, kolega pere zavese kada dođe vreme, i ozbiljno razmišlja da odvoji malo poludisperzije kada bude krečio svoj stan pa da okreči i kancelariju. Zašto, zato što je naređeno da se mora štedeti, negde, a tu je najlakše. I kada je ponuđeno da se odvoje sredstva, rukovodioci su odbili, to je plus u tefteru kod velikih glava, štede ljudi. Tako da ove "misli" kod nas vrede, prava preporuka za visoko mesto.

Posted
onda ti prepustam izvedbu, kao inzenjerki koja se razume u mehaniku kretanja cetke ^_^