TBoneSteak Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 momci, ako je nezaposlenost zaista 20%+, mozda je vreme za javne radove lopata, pikavci u parku, farbanje sivog bg betona?kod vas je djavo izgleda odneo saluon a liter note, mnogi nezaposleni vam rade na crno + dijasera hrani masu ljudi....@pace, mogao bi da uradis 1 serb/us komparativnu analizu welfarea; imam osecaj da srbowelferashi nisu u 1 dire straitsu kako se to cini?/money 4 nuttin, chicks 4 free/ :)
Caligula Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ma svi ovi iz projekta 365, sve je to reakcija :balkanskispijuninside:
расејан Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 @pace, mogao bi da uradis 1 serb/us komparativnu analizu™ welfarea; imam osecaj da srbowelferashi nisu u 1 dire straitsu kako se to cini?/money 4 nuttin, chicks 4 free/ :)Можда бих и могао, кад бих имао податке. А немам.
Aineko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Eliminišite iz okruženja ljude koji vas koče i zagađuju lošim pričama. Ne treba vam prijatelj koji će vam stalno govoriti kako je u Srbiji sve loše i kako smo najgora zemlja na svetu. Prekinite da se družite sa takvim ljudima i pronađite neke koji mogu da vas pokrenu i motivišu.jebote!!! nije me skoro ovako iznervirao neki tekst iz Srbije. Posto mi tamo na blogu komentar 'ceka moderaciju' pa mozda nikad i ne doceka objavljivanje, evo mu odgovor ovde, nadam se da ne smeta:nista se ne brinite, mi sto smatramo da je u Srbiji dozlaboga lose (ne samo u finansijskom smislu) eliminisali smo se sami: od drustva sa faksa u Srbiji ostala saka jada (a nismo imigracioni talas 90tih vec od 2006. pa na ovamo). I nastavlja se. Kako rece Tibor Jona u jednom svom tekstu “vise nas je na skajpu nego u kafani, ako me razumes”. Jos da mi neko objasni kako to srpsko drustvo profitira ovom samoeliminicajom visokoobrazovanih koji, eto, misle da je u Srbiji lose (i nemaju problem da to kazu)?koliko jos nas ovakvih mracnih pesimista treba da se eliminise da toj jebenoj nasmejanoj Srbiji napokon sine zasluzeno sunce koje joj izgleda, po nekima iz redova ovih 365ovaca, samo mi uskracujemo?(citam ovaj topic i otvaram cokoladu a na pakovanju pise "It's about optimism." - nek se nosi u picku materinu! )
slepa živana Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 (citam ovaj topic i otvaram cokoladu a na pakovanju pise "It's about optimism." - nek se nosi u picku materinu! )
Miralem Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jede cokoladu i kuka kako je sve crno i nema posla i gladuje
Joshua Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 piletina sa struganim dunjama bez piletine i bez dunja. to je to.
teacher Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jesam li već rekao da hoću da budem life coach? Danas bio prilog na Studiju B, podsetio sam se kako je to zanimanje kao skrojeno za mene.
Caligula Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jesam li već rekao da hoću da budem life coach? Danas bio prilog na Studiju B, podsetio sam se kako je to zanimanje kao skrojeno za mene.moras prvo da usavrsis engr menandzment
nenad Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 moras prvo da usavrsis engr menandzmentzato je i upisao kurs: "moderacija pfd-a sport".
kapetanm Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jesam li već rekao da hoću da budem life coach? Danas bio prilog na Studiju B, podsetio sam se kako je to zanimanje kao skrojeno za mene.Gledao i ja taj prilog. "Svaka osoba treba da ima svog lajf kouča, koji se stara stalno o njoj". Nije loše.
расејан Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Gledao i ja taj prilog. "Svaka osoba treba da ima svog lajf kouča, koji se stara stalno o njoj". Nije loše.Лајф коуч, то је као онај лајф вест, али у облику кочије?Него, неизводљив је тај предлог (еџектив) из тог прилога (едврб), јер онда пола човечанства треба да буде тај кушет другој половини, а онда та прва половина нема своје вагоне.
Aca Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 moras prvo da usavrsis engr menandzmentovaj je koristio metod pijes-pisas i uopste nije los. http://www.youtube.com/watch?v=IOmGqE7o7vI
Recommended Posts