garcia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 e sad drvlje i kamenje a žena je u par rečenica sublimirala sve ono što ne valja sa tom usranom inicijativom 365 dana puštanja balona.
spin&doktors Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) ali meni niko i dalje neće da kaže šta znaši TA savetnik Edited May 29, 2011 by spin&doktors
notenoughreasonsforclaire Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ali meni niko i dalje neće da kaže šta znaši TA savetnikValjda ovo.
Skyhighatrist Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 (edited) Transakciona analiza (skraćeno: TA) je teorija ličnosti i sistematska psihoterapija ličnog razvoja i izmene ličnosti. Među svim ostalim psihološkim pristupima, ona je izuzetna po dubini teorije i širokom spektru primene. Kao teorija ličnosti, TA nam daje predstavu o tome kako su ljudi psihološki struktuirani koristeći tročlani model ego-stanja. TA donosi i teoriju komunikacije koja se može proširiti sa interpersonalne komunikacije na analizu sistema i organizacija. TA nam nudi teoriju razvoja deteta. Koncept životnog skripta objašnjava kako naši sadašnji obrasci ponašanja vode poreklo iz detinjstva. TA nam objašnjava kako i zašto možemo, kao odrasli, nastaviti da ponavljamo strategije koje smo razvili u detinjstvu, čak i kada one proizvode rezultate koji su samo-poražavajući ili bolni. Time TA obezbeđuje i teoriju psihopatologije. TRANSAKCIONI ANALITIČARI – SAVETNICI (SPISAK) Osobe koje su ispunile uslove za transakcione analitičare – savetnike. Spisak nije konačan jer je u toku procedura GRANDPARENTING na osnovu koje se starim članovima koji su ispunili uslove dodeljuju sertifikati. Spisak je po gradovima i po abecedi. Neki članovi se nalaze i na spisku transakcionih analitičara – psihoterapeuta zato što su ispunili sve uslove za obe diplome. jedan od brojnih new age bulšita.+1Edit: quote unapred :D Edited May 29, 2011 by historian
kgmr Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 napisala je morgana, to je transakciona analiza, pravac u psihoterapiji. verovatno je zavrsila neki deo kursa iz toga
spin&doktors Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 napisala je morgana, to je transakciona analiza, pravac u psihoterapiji. verovatno je zavrsila neki deo kursa iz togajbg, kasno video
morgana Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 (edited) vreme ima novi tekst koji nije ali jeste o djokovicu:fiziologija tenisa :Dedit: ako je u pitanju neki specijal tj smislena serija tekstova o djokovicu koju ja nisam do jutros primjetila, onda sori.u svakom slucaju, dosadni su.edit2, jeste specijal o tenisu. onda nista.mislila sam da ce mozda nastaviti u saper vs koljevic stilu.(da ne pisem sad novi post, meni je reklamiranje srbije srbiji (ajd, i svijetu) putem djokovica sasvim ok. tj, to mi najmanje smeta. smijesni su mi bili tekstovi u vremenu i nspm sa 3 koraka vise u analizi nego sto je logicno. i ukusno, ako govorimo o koljevicki i prici o srbiji 90tih) Edited May 30, 2011 by morgana
teacher Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jel mogu ja da budem TA savetnik, pa da šamaram žene bez posla? Jel treba neki kurs ili samo moraš da misliš pozitivno?
Aće Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jel mogu ja da budem TA savetnik, pa da šamaram žene bez posla? Jel treba neki kurs ili samo moraš da misliš pozitivno?Mos kod Zokija Milivojevica na edukaciju, pa posle na superviziju, za tricavih 100 jura po satu :)
Lezilebovich Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Milivojevic je onaj koji se zalaze za umerenu primenu fizicke sile u odrastanju ? Nije ni cudo sto bi i ova žena malo vaspitno šamarala druge .
morgana Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 (edited) e jebemti zemlju, tj zemlje, u kojima samo opozicija moze da artikulise i prevede u nekakav protest nezadovoljstvo sto vlada ne odgovara kako treba na ekonomsku krizu (koja jeste ogroman ogranicavajuci faktor, naravno). a kakva je opozicija, imamo srece sto ne rade nista.edit, milojevic sto odgovara na pisma citateljki u zenskim novinama?jeste, reko mi gugl Edited May 30, 2011 by morgana
kgmr Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 milivojevic. je l' problem odgovarati na pisma citateljki? mozes da budes TA savetnik, rekla bih po sajtu. ne mozes da budes TA terapeut. ali, nije TA problem ovde, stvarno ne, problem je ta budaletina, vesna, sta li. nju da sutiramo, da se ne izvuce.
henrik larsson Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nema g. Varagića, da proverimo da li ima posla kod njegovog rođe ili u futoškom kupusu.
morgana Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 milivojevic. je l' problem odgovarati na pisma citateljki? nisam ni rekla da jeste, nego ga po tome znam iz nekih novina
Recommended Posts