gagorder Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 danasnji tekst (istoka pavlovica) je o djindjicuja isla sa autorom u gimnaziju. jebiga, predsednik odeljenske zajednice od prvog razreda ...
morgana Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 (edited) :Dnajveci urbani djilkos srpskog interneta Edited May 21, 2011 by morgana
расејан Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 dođe mi da osnujem pokret "Moje pravo na sarkazam 365 dana u godini".pored svih pokazatelja o niskom BDP-u, visokom stepenu korupcije, niskoj socijalnoj zaštiti, obrazovanju na predposlednjem mestu u regionu, ovi pasivno agresivni likovi (uz podršku precednika i krnjeg sastava opskurnog VIS-a) mi osporavaju pravo na ironiju i autoironiju.to mi ko hleb.Придруг. Сарказам није неопходан, ал' много помаже.Цео тај донт вори би хепи покрет личи на продају плацебо дроге.
Hella Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 "od čoveka koji je kreirao internet kampanje za demokratsku stranku i mnoge druge domaće brendove"
ToniAdams Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 "od čoveka koji je kreirao internet kampanje za demokratsku stranku i mnoge druge domaće brendove" okorelo nisam gej al kresnobi ga
Caligula Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Koliko li naplacuje motivacioni koaching?Srbija je chudo
teacher Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ali, jebote, necete pomoci deci na haitiju Dobro, ali dobijaš lifecoaching.
Nicol Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ali, jebote, necete pomoci deci na haitiju Pa to je to, svatko može biti mlad, ljigav i probitačan, samo je pitanje stava. Ostali (uključujući Haićane) će bit dobri za samlit u Purinu.
garcia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 "od čoveka koji je kreirao internet kampanje za demokratsku stranku i mnoge druge domaće brendove" pre xx strana sam tvrdio da se radi o hipsterima. there you go :D
gagorder Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ja bih rekla da je njegov uspeh pozitivan eksterni efekat prinudnog celibata. mislim, ako je sudeci po gimnaziji ...
Caligula Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pa to je to, svatko može biti mlad, ljigav i probitačan, samo je pitanje stava. Ostali (uključujući Haićane) će bit dobri za samlit u Purinu. vala bashsecam se nesrecnog zemljotresa u Japanu i nevidjenog grafickog odgovora na isti - zahvaljujuci genijalnom grafizmu japanske zastave. Da je zemljotres pocepao neku zemlju koja nema crvenu tacku na beloj pozani za svoj simbol, grafichari sveta bi ostali ravnodusni izbombardovase blogovima, fejsbucima i linkovima na njohova graficka resenja "za pomoc Japanu" da li je do moje intelektualne inferiornost ili sta, nikako da uklavirim kako nekom japancu moze da bude lakse kada vidi na beloj pozadini crveni krug sa kojeg se sliva krv.
dux Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Uf, moram primetiti da se broj tih internet guru-a povecava iz dana u dan. I vecini je Djindjic model.
morgana Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) jucerasnji tekst je vrhmlada izvozno orijentisana freelancerka koja pije srpski tecni jogurt i uziva u nemanju paypala i slobodi koju omogucuje niska ucestalost video nadzora u srbijinapomena: citati i komentaredoduse, za kamere se i slaze sa forumom. kamere su smrt za slobodu! sta ja znam o literarnim formama, mozda je i ironicnaevo recimo ono o registarskim tablicama... neprocenjivoironicna je. ajd, to je jos i pomak.jos samo da patentira i proda ovo zaposljavanje preko interneta. Edited May 24, 2011 by morgana
Recommended Posts