pacey defender Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Pošto ljudi smatraju da su mace, baš kao i pogrešno spelovanje, smešni i slatki, onda oni prave ove slike.dobro, ovo je već doktor z.inače, svaka čast za text!
Pikoleta Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 http://www.humanresourcesonline.net/news/41862To do this study correctly you'd have to administer the intervention to the target group and compare to a control. Then you could look at causation, not just correlation. gdje se potpisuje? u cilju istrazivanja, naravno
gagorder Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) masterirala ana marija !!! Пре месец дана у Паризу одбранила сам мастер тезу на тему туристичког развоја седам тврђава на Дунаву и њиховом значају за развој седам градова и општина на чијој се територији налазе. Професори Сорбоне, као и професори универзитета КУ Леувен (Белгија) и Падова (Италија), на којима се такође мој мастер одвијао, били су изненађени туристичким производом који Дунав у Србији можеда понуди.a politika je počela da objavljuje apstrakte master radova -_- Edited October 5, 2013 by gagorder
gagorder Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) Kasnite, drugarice. na pogrešnom topiku i sa zluradim komentarom - to tvoje se ne računa.ovde smo da proslavimo !!!!!!!! Edited October 5, 2013 by gagorder
Turnbull Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 :lolol:Ali si pogodila pravo u sridu sa ovim apstraktom. Ja sam siguran da je ona stvarno poslala apstrakt, ili nekih par pasusa iz uvoda svog master rada. Ovo je tekst koji je potpuno nedorađen za objavljivanje u novinama. Nema uvod, nema zaključak, nema poentu (osim lepote Srbije), užas. Ali kad je dete masteriralo... što da mu ne učine?
gagorder Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 mislim da diplomu master studija treba davati uz diplomu osnovnih, kao poklončić uz deset kila ariela.
garcia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Zašto je ova fotografija razbesnela javnost?[B92]
Turnbull Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ali komentari razbijaju! Svetlana Vlajkovic · Ради у Herbalfesvaka joj castОдговори · 17 · · пре 8 ч. Slobodan Oriflame Bor · Ради у O BeautyMarija Kejng je potpuno u pravu, sve dolazi iz glave - želja za uspehom na poslu, kod kuće i tako dalje... Ovi ljudi se zapravo svađaju sa sobom, ne sa njom.
Lezilebovich Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ja stvarno ne kontam šta je "kontraverzno" kod ove slike i što izaziva toliko pažnje ?
Hella Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 u pravu je iako je žena. drugo, na ovaj topik valjda kačimo parazite koji kradu grantove, budžet (ovde da se prebaci ona nesposobna logoreična bagra koja prosi džeparac od tasovca) i nagovaraju roditelje da poje decu rakogenim mlekom, a ova je neki sam svoj privatnik kako vidim.
Dagmar Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Riba je bulimična i tako to. Mislim nisu svi bulimični pa da lako održavaju liniju. A iz ovih par komentara (sa slike i iz linkovanog teksta) može da se vidi kako joj agresija šeta od autoagresije ka agresiji prema drugima. Treće, manje bitno, na koju foru azijatkinja ima bele bebe?
Hella Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 nije to ništa čudno, ja sam viđao neke cigoške familije da imaju beloputu, plavooku i plavokosu decu. true story.
Recommended Posts