Töölönlahti Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Nego, kad će tekst o pivu posle 10? Predosećam spektakl! ^_^ Pre jedno mesec dana odlučio sam da ostavim limunanu u frižideru i da se u narednom periodu tučem beogradskim asortimanom osvežavajućih alkoholnih pića, za promenu.
Turnbull Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 (edited) Ljudi su čudno gledali u moju limunanu, iako je bilo već 22:30. Edited June 28, 2013 by Syme
betty Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 a onda izguglam i nađem podatak da se trenutno oko 80 odsto ljudi u Beogradu „opija” posle 22h.
Otto Katz Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 (edited) SF - 2017 dozvole prodaju alkohola, sve se ponapija i počmu rasti puzavice.Inače pravih 365 lepih dana: http://images.businessweek.com/bloomberg/pdfs/global-vice-index.pdf :0.6: Edited June 28, 2013 by king louie
Hella Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 poučno štivo, proučite kako bi vam sopstvene džige manje bile na meniju:http://www.businessinsider.com/how-to-become-more-happy-2013-6?op=1
Hella Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ako slučajno poznajete neke ljude koji su u fazonu da im trebaju pare: Feng šui: Kako da privučete novac?četvrtak 4.07.2013. | 12:06 izvor: metro-portal.hr | Feng šui se bavi protokom energija i njihovim uticajem na život. Prema Feng šuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, ali i svaka prostorija vašeg doma ima svoje područje finansija.Evo par saveta kako privući novac drevnom kineskom filozofijom uređenja doma.Radi se o najbližem levom uglu bilo koje prostorije gledano od ulaza u prostoriju, pa je poželjno ta područja ispuniti pozitivnom energijom.Za početak, ta podučja dobro očistite i sklonite nepotrebne stvari koje ste stavili u njih kako biste privukli pozitivnu finansijsku energiju. Nakon toga popravite sve slomljene ili nefunkcionalne stvari ili ih izbacite iz kuće.Navedena područja ispunite simbolima bogatstva, npr. posudama s novčićima, bambusom ili nekim drugim stvarima koje simbolizuju bogatstvo. U kombinaciji s klasičnim simbolima možete da postavite i sliku predmeta ili stvari koje želite.Sva finansijska područja kuće ispunite ljubičastom i zelenom bojom, jer je ljubičasta boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti.Naravno, treba paziti i na sitnice. Novac čuvajte uredno i cenite ga, nemojte da ga držite razbacanog po džepovima i fiokama. Ako ne vodite računa o novcu, nećete ga imati, pa beležite troškove i plaćajte račune na vreme. Novac treba da delite s drugima, dajte ga, pa ćete ga i dobiti.Zahvalnost prema svemu što imate je takođe vrlo važna, jer što više cenite ono što imate, ma kako to maleno bilo, takav stav će privući nove stvari u vaš život.
Hella Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 dajte istoku para za siromašne: "Moj Instagram Za Svratište" je prodajna izložba na kojoj će svake srede do kraja sezone, u bašti kluba KRUG, svoje Instagram fotografije izlagati ličnosti iz javnog života. Sav prihod od prodaje fotografija ide u Fond za radno osposobljavanje, posebnom programu Centra za integraciju mladih. Ove srede svoje fotografije će izložiti bloger Istok Pavlović. Izložba počinje od 19:00, a već od 21:00 specijalan DJ set izvešće Voneve. Info&rezervacije na 060.578.42.43 — with Istok Pavlovic and Ivi Vonevie.
ficfiric Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ne znam gde bih drugde pitao, a ovde smo nedavno pisali o branju visanja... Cija je ta firma Interprom u cijem su se vocnjaku beraci potrovali a dvojica umrla? Obdukcije preminulih nije bilo. Otrovanom je uzeta krv tek posle tri dana da bi sad taj uzorak nestao. Inspekcija je usla u vocnjak tek 13 dana posle smrti... Ko stoji iza te firme?
Hella Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ne znam, ali je zanimljivo da na grupama koje okupljaju cajtgajstolike kretene nema ništa o tome.
Schmeling Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ne znam gde bih drugde pitao, a ovde smo nedavno pisali o branju visanja... Cija je ta firma Interprom u cijem su se vocnjaku beraci potrovali a dvojica umrla? Obdukcije preminulih nije bilo. Otrovanom je uzeta krv tek posle tri dana da bi sad taj uzorak nestao. Inspekcija je usla u vocnjak tek 13 dana posle smrti... Ko stoji iza te firme? GRANDES DISTILLERIES PEUREUX
Tale Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Ne znam gde bih drugde pitao, a ovde smo nedavno pisali o branju visanja... Cija je ta firma Interprom u cijem su se vocnjaku beraci potrovali a dvojica umrla? Obdukcije preminulih nije bilo. Otrovanom je uzeta krv tek posle tri dana da bi sad taj uzorak nestao. Inspekcija je usla u vocnjak tek 13 dana posle smrti... Ko stoji iza te firme? http://pretraga2.apr...C1397496E4B9373http://www.interprom.co.rs/ Edited July 5, 2013 by CTale
JozoMujica Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ne znam gde bih ovo stavio, mislio sam na dame od stila, ali nekako mi bolje leži ovde.Poslednji poziv za ParizJoš od srednje škole, u zvaničnom ali i neformalnom obrazovanju, upoznavanje profesionalnih, obrazovanih i uspešnih ljudi, uvek mi je bio prioritet. Kao mlada uspešna profesionalna osoba, svakog dana pružam svoj maksimum za sebe i za svoju zajednicu i zemlju. Svoj doprinos dajem i obrazovnom sistemu, i kroz zagovaranje dobrih politika za sve građane Srbije.
Garnirung Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Pa to je ona snajka što ište pare za studiranje na b92 blogu. Neki politikolog ili tako nešto korisno
Recommended Posts